Milyen ország az, ahol egy politikusnak (?) az jut eszébe, hogy krumpli, tojás, tej osztásával szavazatokat szerezhet, szimpátiát kelthet? Ahol egy hirdetés arról szólhat, hogy vegyen fel kölcsönt a delikvens, ha szakkörre akarja járatni a gyerekét? Elég, ha halljuk, hogy dübörgünk?
[mnky_ads id=”10551″]


2018 Magyarországa, a “csodafegyver” Európa megmentésére

A VII. kerületi Garay térre hirdette meg a szombati tejosztó akcióját a Fidesz erzsébetvárosi szervezete. A Kétfarkú Kutya Párt elnöke, Kovács Gergő, akik – mit ad Istne, pont ott van az irodája – ingyen tej helyett ingyen sört ígértek, kaptak az adódó alkalmon és beleálltak. Átragasztották a tejesflakonokat saját matricáikkal – ennek a fideszes aktivisták nem nagyon örültek, ez látható a videónkon is:
[mnky_ads id=”10552″]

A  tejosztást hirdető szórólapokon Bajkai István alpolgármester aláírása szerepel, aki a kormánypártok képviselőjelöltje a VII. kerületet is magában foglaló, 5. számú budapesti választókerületben. Bajkai – aki korábban már osztott a kerületben tojást is – személyesen is megjelent az akción, de az MKKP-aktivistákkal való veszekedést meghagyta a munkatársainak.

Az, hogy a fideszes potentátok azt képzelik, hogy ennyire olcsón adják magukat a szavazók, őket minősítik, de az, hogy lehet, hogy így van, azok már mi vagyunk!
[mnky_ads id=”10553″]

Bajkai István fideszes képviselő tojásai

Kálmán László: akármi történik is, mindenkit megnyugtatok: lesz hejehuja!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét