A Vörösmarty téren TEK feliratú páncélozott cucc védi az adventi vásárban bóklászókat. Menekültek, vagy ahogy harciOrbán mondja: migránsok nincsenek, kivéve az általa beengedett fizetősök. Figyelemelterelésnek kiváló a rossz emlékű jármű.
[mnky_ads id=”3806″]

TEK, te drága

A kormányszócsőként elhíresült, szebb éveket megélt közszolgálati – királyi – tévé híradója tudatta, hogy TEK feliratú páncélozott kocsikat vezényeltek Budapest leghíresebb karácsonyi vásáraihoz. A Vörösmarty téren és a Bazilikánál mindenki érezheti, hogy a nemzet kormánya védi őket. De ki támadja?

Csak nem az egészségügy, ahol mázlista, aki nem kap fertőzést? Vagy esetleg az oktatási politika, amelyik hatására aki csak teheti, külföldön taníttatja csemetéjét? Talán a több millió honfitárs, akik nem vásárolgathat a kiemelten óvott helyszíneken egyszerűen azért, mert örülnek, ha lesz mit enni a nagy ünnepen?

Nem, nem ez a jó válasz. A felhajtás figyelemelterelés mindarról, amik kellemetlenek a regnálónak.

Mától a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei is részt vesznek a rendezvények biztosításában. Hajnalban TEK felirattal ellátott, páncélozott harcjárművek érkeztek az adventi vásárokhoz, így például a budapesti Vörörmarty térre és a Szent István Bazilikához. A készenléti rendőrök és katonák mellett mától mindkét helyen a TEK állig felfegyverzett munkatársai is vigyáznak a vásárok látogatóinak biztonságára.

– írja a hirado.hu.
[mnky_ads id=”3427″]
A beszámolóból megtudható az is, hogy egyetlen országban sem jellemző ez a fajta erődemonstráció, a külföldi turisták csak bámulnak, mint az a bizonyos Rozi a filmszínházban.

A TEK páncélozott harcjárműve egyfajta turistalátványosság is lett, így tehát elmondható, hogy a turisták sincsenek hozzászokva hazájukban az ilyenfajta rendőri jelenléthez.

Az M1 tudósítója elmondta,

a megerősített rendőri jelenlét a belügyminiszter döntése nyomán jött létre. Az intézkedés célja az erődemonstráció, amivel részben a lakosság biztonságérzetét szeretnék fenntartani a jelenlegi szinten. A terrorfenyegetettség azonban nem növekedett.

Ez remek hír, de akkor kérdezzük egyre több joggal, minek a hajcihő?
[mnky_ads id=”3811″]
(forrás: hirado.hu)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét