Tele a tököm az ellenzéki pártok “gesztusaival”  

Naponta hallom, melyik ellenzéki párt tett a másiknak gesztusokat. Olvasom az egyik budapesti belvárosi jelölt nyilatkozatát, mely szerint neki és pártjának, tiszta a lelkiismerete, ők már tettek gesztusokat, most nem náluk pattog a labda. Ennek igen örülök, de még  nálam is  jobban örül valaki, akit Orbán Viktornak hívnak. Micsoda választás lesz ez?

Nem érdekel, hogy a pártelitből ki jut be a parlamentbe

 

Nem szóvirágokra, a felelősség másik pártra kenésére van szükség, legalábbis nekünk magyar választóknak, akik április 9-én arra szeretnénk ébredni, hogy Orbán, nem költözhet a Várba, várja a gondnoki munkakör Felcsúton. Nem érdekelnek bennünket, hogy a pártelitekből kik jutnak a parlamentbe, – sem szégyen, a bársonyszék nem örök ám – mi azt akarjuk, hogy lehetőleg minden választókerületben egy esélyes ellenzéki jelölt álljon szemben a Fidesz jelöltjével. A kormányváltásnak csak ekkor lehet valós esélye! Elegünk van a tesze- toszaságból, a sok üres dumából, a balfaszságokból. Tessék már tisztelt pártok észrevenni, hogy ideje lenne végre megtenni azokat a lépéseket, amelyeket el tetszettek mulasztani az elmúlt négy évben.

A helyzet nem sok jóval kecsegtet

Aki el tud igazodni az “esélyes”  ellenzéki jelölteket számba vevő oldalakon, az előtt megemelem a nem létező kalapom. Megjelent már minden, és annak az ellenkezője is. Az ellenzék, valamivel több, mint egy héttel a választás előtt még mindig matekozik, a pénztárnokok osztanak, szoroznak, hogyan is lehetne jól kijönni ebből az egészből. Már arról is beszélnek a falun, hogy van olyan párt, ahol már a felsőbbség el is osztotta egymás közt a pozíciókat. Így kell ezt, igazi kurucos magatartás: dögöljön meg az ország Orbán uralkodása alatt, csak az elitnek hazudott néhány pártember feneke biztosítva legyen. Hogy lesz ebből több mint 70 százalékos választási részvétel?

A lázas semmittevéshez, azonban a magyar emberek többsége nem kíván asszisztálni! Higgyék el a pártok vezetői, hogy a választók büntetése egy választási vereség után sokkal „kegyetlenebb” lesz, mint amivel Orbán fenyegetőzött a Kossuth téren.
Mi elmegyünk szavazni, tesszük a dolgunkat, sokan ott ülünk a szavazókörökben is jövő vasárnap. Mi, ennyit tehetünk! A pártokon a sor, fejezzék be az egymásnak üzengetést, próbáljanak meg felnőni a feladathoz! Ha erre képtelenek, ne hazudozzanak, álljanak ki elébünk, mondják el, számukra csak a parlamenti hely, a pozíció a fontos! Még van mindig idő… Van idő?

Kapcsolódó

A legjobb választásra sarkalló videó Bödőcs Tibortól

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük