Ne várja meg, hogy mások mondják meg a véleményét, filézze ki személyesen, itt a teljes Orbán-beszéd!

Orbán Viktor 22. alkalommal vezette be hallgatóságát elvben az elmúlt évről, de valójában a jövőnkről alkotott legújabb eszmerendszerébe. A beszédre most is, mint minden évben a Balog Zoltán vezette Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány kérte fel.

Orbán előzenekara: Orbán

https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/508582373162507/

Az érkezés alatt a szervezők buszokkal takarták a “belátást”, hogy titokban maradjon, kik a kiválasztottak, akik személyesen kiérdemelték, hogy a miniszterelnöki szájból hallhassák a legújabb itinert.

Az Index az érkezőket faggatta:

https://www.facebook.com/Indexhu/videos/475152836496193/

És a főműsor….

A beszéd egy jó adag Trianonnal kezdődött, majd egy hirtelen fordulattal jött a liberálisok alázása: “A liberális nem más mint diplomás kommunista”, majd mi más következhetne, mint egy jó adag sorsozás, vagyis eddig semmi új. A beszéd egy valódi virtigli hazugsággal folytatódott, mégpedig az azóta többszörösen beigazoltan hazug  meséről a pénzzel teli Nokiás dobozról, és a nemzeti konzultáció magyarázatáról, és Gyöngyöspatáról, na meg a bírói ítélet alázásáról. Később célkeresztben a fiatalok, végezetül pedig a kizöldült Orbán Viktor és a kormány klímastratégiája

https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/229271474898208/

Egy hozzászólás itt: “Ne várja meg, hogy mások mondják meg a véleményét, filézze ki személyesen, itt a teljes Orbán-beszéd!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük