Orbán Viktor 22. alkalommal vezette be hallgatóságát elvben az elmúlt évről, de valójában a jövőnkről alkotott legújabb eszmerendszerébe. A beszédre most is, mint minden évben a Balog Zoltán vezette Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány kérte fel.

Orbán előzenekara: Orbán

XXII. évértékelő. Vasárnap 15:00. Itt, a Facebookon LIVE.

XXII. évértékelő. Vasárnap 15:00. Itt, a Facebookon LIVE.

Geplaatst door Orbán Viktor op Zaterdag 15 februari 2020

Az érkezés alatt a szervezők buszokkal takarták a “belátást”, hogy titokban maradjon, kik a kiválasztottak, akik személyesen kiérdemelték, hogy a miniszterelnöki szájból hallhassák a legújabb itinert.

Az Index az érkezőket faggatta:

Orbán Viktor évértékelője előtt kérdezzük az érkezőket

Geplaatst door Index.hu op Zondag 16 februari 2020

És a főműsor….

A beszéd egy jó adag Trianonnal kezdődött, majd egy hirtelen fordulattal jött a liberálisok alázása: “A liberális nem más mint diplomás kommunista”, majd mi más következhetne, mint egy jó adag sorsozás, vagyis eddig semmi új. A beszéd egy valódi virtigli hazugsággal folytatódott, mégpedig az azóta többszörösen beigazoltan hazug  meséről a pénzzel teli Nokiás dobozról, és a nemzeti konzultáció magyarázatáról, és Gyöngyöspatáról, na meg a bírói ítélet alázásáról. Később célkeresztben a fiatalok, végezetül pedig a kizöldült Orbán Viktor és a kormány klímastratégiája

Évértékelő LIVE

Évértékelő LIVE

Geplaatst door Orbán Viktor op Zondag 16 februari 2020

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét