Többek között azért tart el a nép – Ön, meg Ön, meg Ön is – közszolgákat, hogy  szándékaink szerint öregbítsék hírünket a világban. Ők képviselik az egyes embert, vagyis, ha Kovács Zoltánt felhatalmazzuk, hogy megnyilatkozzon, olyan, mintha mi tennénk.

Ez kell – kell ez? – nekünk?

Ha elfeledte volna, Kovács nem kevesebb – per pillanat – mint Magyarország nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára, nemzetközi szóvivő. Mint ilyen nyilatkozott meg közösségi felületén:

- Hirdetés -

Hogy is volt…?

A Fidesz néppárti felfüggesztése előtt az Economist című hetilap egy véleménycikk mellé készült karikatúrában durcás, vizelettől bűzölgő kutyaként ábrázolta Orbán Viktort, akit a haragra gerjedt Manfred Weber épp kirak az EPP cirkuszi sátrából.

Kovácsi reakció….

Kovács Zoltán most egy ehhez hasonló ábrával állt elő (amely mellé az eredeti karikatúrát is odabiggyesztette), ám ezen a képen már fordultak a szerepek, Orbánt láthatjuk a porondmester szerepében, a sátor tetején pedig az „EC” vagyis az Európai Bizottság felirat szerepel.

Ölebekből is több látható a képen, az ő arcuk pedig Weberre, Junckerre és Timmermansra hasonlít. Mindezt feltehetően azért, hogy tárgyalóképes, európai politikus látszatát keltse. Hát, ez nem jött be!

Forrás

Kapcsolódó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét