Ezt megúsztuk! Terroristát fogott a TEK Budapesten! - Városi Kurír

Sorting by

×

Ezt megúsztuk! Terroristát fogott a TEK Budapesten!

A Fővárosi Nyomozó Ügyészség kedden végrehajtott akció eredményeként gyanúsítottként hallgatott ki, majd őrizetbe vett egy 21 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint, Európa lakosságának megfélemlítését célzó terrorcselekmények elkövetésére készült Magyarország területén.

Hirdetés

Terrorista Magyarországon?

A Terrorelhárítási Központ jelzése alapján indult ügyben, a Fővárosi Nyomozó Ügyészség

az akciót a TEK közreműködésével hajtotta végre.

A Fővárosi Nyomozó Ügyészség a férfit előállította, és gyanúsítottként hallgatta ki

a lakosság megfélemlítése céljából, előre kitervelten, aljas indokból és célból, több ember sérelmére, több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés bűntettével, valamint robbanóanyaggal visszaélés bűntettével megvalósított terrorcselekmény előkészületének megalapozott gyanúja miatt.

A Fővárosi Nyomozó Ügyészség a gyanúsított letartóztatására tett indítványt. A nyomozási bíró a letartóztatás elrendelése kérdésében a mai napon dönt.

Forrás

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Ezt megúsztuk! Terroristát fogott a TEK Budapesten!

 • 2021.06.10 - 19:31
  Közvetlen hivatkozás

  KAMU HÍREK és a SZOKÁSOS FIDESZNYIKES RETTEGTETÉS HELYETT!!!…- JELENTSE FEL MINDENKI ORBÁN VALÓDI KÖZJEGYZŐ és VÉGREHAJTÓ TERRORISTÁIT!!!
  XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság
  Budapest 1183. Üllői út 438.

  Dr. CSONTOS IMRE UZSORÁS VÉGREHAJTÓ MAFFIÓZÓ FELJELENTÉSE!!!

  2021.05.31-én Dr. Csontos Imre Végrehajtó Irodája által feladott és kézbesített levelet vettem át, melyben egy ún. Foglalási Jegyzőkönyv lapult.
  Az abban foglaltak hűen és megfellebbezhetetlenül bizonyítják, hogy Dr. Csontos Imre vállalkozó és annak beosztottja Ihracska Fanni nem az állítólagos adós lakcímén (hanem az ideiglenes tartózkodási helyén!!!) és tulajdonában lévő ingatlanoknál folytatott inzultálást, megfigyelést, technikai kémlelést…- és merítette ki a zaklatás fogalmán túl a személyes adatokkal való visszaélést!

  Különösképpen nyomatékkal kifogásolom, hogy Dr. Csontos Imre az államfő által 2018-ban kinevezett végrehajtóként (már nem először!) követte el alkalmazottjával ezeket a galád és törvénytelen cselekedetet!
  Tetézi a bűncselekményt, hogy Ihracska Fanni szánt szándékkal nem a valóságnak megfelelő állításokat és hamis adatokat foglalt egy hivatalos okiratba!!!…- ami azért félelmetes és felháborító, mert aztán Dr. Csontos Imre ezeket a fiktív adatokat már kész tényként kezeli, és erre alapozva folytatja hatalommal való visszaéléseit, törvénytelen bűncselekedeteit!!!

  Ezeknek a demokráciát alapjaiban sértő cselekedeteknek okán, az egész hatáskörükön való túlterjeszkedést zaklatásnak, személyiségi jogaim megsértésének, illegális megfigyelésnek, közvetlen fenyegetésnek veszem, és ezért okkal, állampolgári jogommal élve teszem meg bűnügyi feljelentésemet: Dr. Csontos Imre és Ihracska Fanni ellen.
  Egyúttal elvárom és kérem a T. Rendőrséget, hogy a törvénysértő Dr. Csontos Imre és Ihracska Fanni ellen megelőző távoltartás elrendelését foganatosítsák a következő pontok betartásával:

  • tartsa magát távol a bántalmazott ingatlanjától,
  • tartsa magát távol a határozatban megjelölt más személytől,
  • tartózkodjon attól, hogy a bántalmazottal közvetlenül vagy közvetve érintkezésbe lépjen.

  Mindemellett hívják fel ennek a két embernek a figyelmét arra is, hogy az általuk elkövetett törvénysértéseket, bűncselekményeket mielőbb fejezzék be!!!…- mert Dr. Csontos Imre sorozatos esküszegése méltatlanná teszi ennek a köztiszteletben álló pozíciónak a betöltésére!!!

  Melléklet: 1 db. másolat a tárgyban jegyzett ún. Foglalási Jegyzőkönyvről, amely felér 1 beismerő vallomással, hiszen az elkövető/k hivatalosan is aláírták és lepecsételték!

  Tisztelettel: Áldozat

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.