Ti ott az országnak a házában cinkelt parasztként bábozhattok velünk….

Engem nyugodtan szólíthattok úgy, ahogy akartok. Nembélának is persze, meg akárminek. Meg az átlagembereket is hívhatjátok birkának, biodíszletnek, polgároknak, felebarátaitoknak, idegenszívűeknek, sorosistáknak, híveiteknek, de tényleg akárminek, ahogy épp úri jókedvetekből futja.

Ti ott az országnak a házában cinkelt parasztként bábozhattok velünk, és teátrálisan eljátszhatjátok, hogy ami igaz, az nem igaz.

Hőbörögni azon, hogy a pártelnök úr megszólítás nem illő,

az kicsinyes és nevetséges, hiszen tényeket bután kikérni, csak az uborkafára kapaszkodottak szoktak. Akinek meg nem inge, ne vegye magára. Röhej, hogy most játszanak illemórát a potentátok. Dugja gyorsan mindenki zsebbe a kezét! Ezek szerint a T.H.-ban már a tények kimondása is tilos? Egy felszólalástól tele lesz a maci naci?

Nyugi! Ettől még nem lesz itten forradalom.

Magára a miniszterelnökre is sértő, ha a nagy lakájkodásban megfosztják attól a titulusától, ami megilleti. Ő a Fidesz elnöke, és egy ilyen szinte egypárti országgyűlésben elég szánalmas, ha erre még utalást sem lehet tenni. Talán szégyen lenne a Fidesz? Csak azt láttam az elmúlt években, hogy csakafidesz mimagyarok. Most meg sem pártelnök úr, sem Viktor nem lehet.

Képtelenség követni a nagy alaptörvény módosítási lázat, nem tudom, hogy belekerült-e már, hogy kötelezően hogyan kell szólítani Orbán Viktort. Vezérem sem lehet? Vagy az ugyanaz, mint a miniszterelnök? Na mindegy is. Foci VB idején sűrűn landol földön a szotyola héj.

Forrás

Latorcai: kezeljék Orbánt a helyén

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük