Tiborcz “Orbánvőtől” kérdezett, nem volt maradása – a Hír Tv tovább tisztogat

Amikor a Hír TV-ben olyan újságírók dolgoztak, akiket tényleg érdekel a válasz és nem kizárólag az előre egyeztetett kérdéseket tették fel, akkor Major-Ádám Andrea megkérdezte a miniszterelnök vejét, Tiborcz Istvánt a kastélyokhoz fűződő olthatatlan szerzésmániájáról. Most felmondott.

Kormány-einstand után az élet….

A G-nap utáni Hír TV stábja azonban két évvel ezelőtt készített vele egy rövid anyagot, a Célpont riportere, Major-Ádám Andrea akkor a BDPST Zrt.-ről, valamint kastélyvásárlásról érdeklődött Tiborcz Istvánnál, ő viszont többször úgy kérdezett vissza,

mi közük van hozzá?

Egy pár másodperc után a miniszterelnök veje témát váltott, és a riporter magánéletéről kezdett igen erőteljesen érdeklődni, de Major-Ádám Andreát ezzel sem tudta kizökkenteni. (A kapcsolódó videóban mindez a 13. percnél látható.)

https://youtu.be/adDA-DeIdmk

Privátbankár most úgy értesült, hogy a riporter nemrég beadta felmondását, és még a héten elbúcsúzik a csatornától, illetve műsorától, a Célponttól. Ezzel párhuzamosan visszatér a tévéhez az oknyomozó műsor korábbi arca, Losonczi Kata.

(forrás: hvg.hu)

A tisztogatást a vétlen portásoknál kezdték a HírTV-ben – alulról haladnak, de meddig?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük