Kovács Zoltán Bajnaira verné a Tiborcz balhét

Emlékeznek még, milyen elszántsággal hozta nyilvánosságra Kovács Zoltán és a többi fiú azt az Olaf-jelentést, amiben a 4-es metró visszásságaira hívták fel a figyelmet. Most csend van, nem tanulmányozható a Tiborcz cégére vonatkozó Olaf-kifogás. Egyáltalán, a tényét is bagatellizálni próbálják.
[mnky_ads id=”10551″]

Kovács Zoltán maszatol

Az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala (OLAF) az Elios Innovatív Zrt. által 2011 és 2015 között elnyert uniós pénzeket felhasználó közbeszerzésekkel kapcsolatban. Ez az az időszak, amikor Orbán Viktor veje, Tiborcz István volt a cég vezetője. Kovács Zoltán kormányszóvivő péntek délután közleményt küldött az MTI-nek az ügyben. Olyat, amelyben egy szóval sem említi a céget, ami ellen vizsgálat folyik. Se Orbán Viktor vejét, Tiborcz Istvánt. Se a vizsgált időszakot. Azt viszont nem felejti el megemlíteni, hogy a program még Bajnai Gordon hivatali idejében indult el.
[mnky_ads id=”10552″]

„Magyarországon 2004 óta van lehetőség a közvilágítás fejlesztésére uniós forrásból. Az OLAF vizsgálata a Bajnai-kormány idején elindított, és később is folytatott közvilágítási program pályázati felhívásait érinti. Ezeket a magyar hatóságok az OLAF felvetéseit is figyelembe véve, 2015-16-ban egyszer már vizsgálták. Most az OLAF újabb vizsgálatot kér. Ahogy a korábbi, úgy a mostani vizsgálatot is támogatjuk. Az a helyes, ha a magyar hatóságok az OLAF minden felvetését kivizsgálják. „A pályázati konstrukciót hasznosnak tartjuk, mert több vidéki településen is lehetővé tette a közvilágítás korszerűsítését.”

Fazekas Géza, a legfőbb ügyészség szóvivője tájékoztatta az ország lakosait, hogy megkapták az OLAF jelentését, amely igazságügyi ajánlást tartalmaz. Az ügy iratait a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező főügyészséghez fogja továbbítani.

Valamennyi olyan esetben, amikor az OLAF igazságügyi ajánlással fordul a Legfőbb Ügyészséghez, az ügyészség a protokoll szerint elrendeli a nyomozást, illetve amennyiben már folyamatban van a nyomozás, az OLAF ajánlását a nyomozás irataihoz csatolják és abban értékelik.

Jávor Benedek közösségi oldala tanulsága szerint Lázár Jánoshoz fordult, hogy a 4-es metró vizsgálatához hasonlóan tegye nyilvánossá az OLAF-jelentést.

Jogunk van tudni, hogy mit tartalmaz az OLAF-jelentés az Orbán-család korrupciójáról, ezért ma Lázár Jánoshoz fordultam, hogy a kormány hozza nyilvánosságra a Csalás Elleni Hivatal jelentését. A 4-es metró ügyében a nyilvánosságra hozatalhoz fűződő közérdeket tudták érvényesíteni, és publikálni abban az ügyben az OLAF jelentését. A miniszterelnök vejét érintő korrupciós ügyben a semmivel sem kisebb közérdek egyértelművé teszi, hogy elkerülhetetlen a jelentés elérhetővé tétele.

[mnky_ads id=”10553″]

http://varosikurir.hu/11044-2/

10 hozzászólás

 • Avatar
  2018.01.14 - 08:21
  Közvetlen hivatkozás

  Nem azzal kell foglalkozni, hogy hogyan kapta meg a munkát Tiborcz, mert ez egy gyorsan fejlődő, unortodox, a megszokott sehova nem vezető szocialista “értékrendtől” eltérő gazdaságú országban nem fontos, csak az országban elért eredmények számítanak, ami az országnak kedvező és eközben a lakosság életének a folyamatos könnyebbé válását hozza magával, a nem a módszer a fontos, ahogy ezt elérték.

  Ami pedig a Tiborc által elvégzett munka minőségét illeti, ha azzal kapcsolatosan bármi probléma felróható, azt nyilván a javítás költségéig Tiborczéknak kell állni! Ez így természetes.

  Milyen érdekes, az ellenzék most sarat mocskot dobál, lopásról beszél, miközben gyarapszik az ország gazdaságának a vagyona és lassan de erősödik az élet színvonal. Emelkednek a fizetések és értékállóan a nyugdíjak. A baloldal (MSZP) idején ez nem így volt.

  Most a baloldal azért keresi a kákán a csomót is, mert érzi a vesztét. Ők soha nem tudtak volna ilyen, folyamatosan erősödő gazdasági eredményeket elérni Magyarországon, mint az Orbán kormány. Viszont nekik nem is az a fontos, hogy a magyar embereknek bármi jó legyen, mert ők ellenzékből nem erős Magyarországot akarnak építeni, hanem eltörölni szeretnék a maradék csonka és nemzeti Magyarország még meglévő részét is, ha az Eu erre vágyik, már pedig erre vágynak a pénzsóvár “nagyfejű” nagyurak az Unióban, mert a nyugati pénzvilágot a Magyarországon fellelhető értékek érdeklik!

  Ellenzékből meg akarnák szüntetni kis hazánk önrendelkezési jogát és ehhez minden lehetőséget és okot felhasználnak amivel árthatnak az országot az emberek többségének kedvező, a nemzet érdekében vezető kormánynak, mert azzal a saját lehetőségeiket erősítik.

  Azért, hogy megint úgy szétlophassák az országot, mint 2010 előtt, amikor mínusz -10% környékén volt az állam háztartási hiány és majdnem bele pusztult a már a nép az élhetetlen megszorításaikba !

  Az ellenzéknek viszont csak egy számít. Meg tudják állítani a magyar nép érdekében működő ország erősödést, vissza tudják hozni a megszorításokat, a valódi lopásaikat és a valódi korrupciót, azt ami az ország érdekei ellen működik, nem mellette, int ahogy most erősödik a gazdaság.

  Az ellenzék a népet bele akarja megint üldözni az adósságokba, mint amilyen a még 2006-ban is agyon hirdetett deviza hitel volt, amit 2003 után már szigorúbb feltételek közé kellett volna szorítani, ezzel szemben még 2006 tavaszán is még úgy hirdették, hogy biztonságos a felvétele.

  A baloldal bele kényszerítené az országot a tőlük megszokott megszorításokkal, mint 2010 előtt az MSZP idején is lehetőségeink felhagyásával az Eu-ba olvadásba, ahol megszűnne a nemzeti függetlenségünk.

  https://www.sokkaljobb.hu/content/gyurcs%C3%A1ny-bejelentette-elt%C3%B6r%C3%B6ln%C3%A9-magyarorsz%C3%A1got-a-t%C3%A9rk%C3%A9pr%C5%91l?honnan=Nemzeti_Hirhalo

  Mostanra az unortodox gazdaság politikának köszönhetjük Magyarország megerősödését!
  Az UNORTODOX GAZDASÁGPOLITIKA lényege az, hogy bármilyen módszer felhasználható, ami az ország gazdaságát hatékonyabban erősíti, a korábban megszokott és elfogadott, sehova nem vezető konvenciók figyelembe vétele nélkül. Az ellenzék ezekre a lépésekre mindig “lopást” és “korrupciót” emleget, azzal együtt, hogy jót tesznek Magyarország gazdaságának ezek a lépések! Viszont aki a gazdaság erősödésére azt mondja, hogy az lopástól és korrupcióval lett élhetőbb, az egy bolond, mert semmi más nem számít, mint ami jót tesz az ország erősödésének! A módszer lényegtelen, viszont az eredmények magukért beszélnek, de azokat még a hitelminősítők is folyamatosan egyre magasabbra értékelik!

  Azokat a dolgokat semmiképp nem lehet kedvezőtlennek “lopásnak” nevezni, ami az ország gazdaságának az erősödését hozza maga után. A baloldali politikát nem a tények érdeklik, hanem mibe lehet belekötni hazánk ellehetetlenítése érdekében, hogy utána ők tudjanak baloldalon sáfárkodni a jelenlegi kormány által mára szépen felépített nemzeti vagyonnal úgy mint 2010 előtt, de az emberek többségének a kárára, amikor mínusz -10%-os volt az állam háztartási veszteség, a hiány. Na az volt a lopás, nem akkor kell az ellenzékből ilyeneket hazudni amikor jól láthatóan, a hitel minősítők által is elismerten, folyamatosan erősödik a gazdaság és növekednek a lehetőségeink !

  Ezt bármelyik ellenzéki társaság sem alakítaná az ország érdekében, mert ők Gyurcsánnyal a háttérben fel akarnák számolni a nemzeti Magyarországot és az Unióba való gyarmati szintű beolvasztásán munkálkodnak, ami a tartósan a 2010 előttihez hasonló megszorításokkal járna. Tényleg az kellene nekünk amiért 2010 tavaszán elzavarta az elégedetlen magyar nép dühödten az egész bukott baloldalt?

  Azt Soha Még egyszer !
  Mindegyik baloldali párt, részben a széthullott MSZP részeiből áll össze.
  Mindegyik az MSZP politikáját és érdekeit hordozza magában, akiket még mindig Gyurcsány irányít a háttérből, a “nyakukat szorongatva”. Ha nem az ő igényei szerin működik valami, akkor inkább szétzúzza azt baloldalon, de nem engedi érvényesülni!

  Bármelyik baloldali párt vagy egyesülés kerülne kormányra, azoktól rövid időn belül átvenné Gyurcsány Ferenc megint a vezetést, mint azt Medgyessynél is megtette, aztán nézhetnénk magunkat! megint mehetnénk az utcára a baloldal ellen tüntetni és megint szétlövetné a tömeget a baloldali nagyvezér, miután mindenki felébred, mint 2006 tavasza után, ősszel !

  A baloldali politika nem erős Magyarországot akar építeni, hanem erős Európát, akár a magyar nemzeti érdekek, az emberek érdekeinek a teljes felszámolása árán is! Ezért próbálnak most mindenből, Magyarország ellenes, a magyar nép érdekei ellen működő politikai tőkét kovácsolni az egybehangzóan, a nemzet érdekeit szem előtt tartó többség akaratának az elsöprésére.

  Ellenzékből erre azt szokták mondai, hogy hülyeség, mer nekik minden hülyeség, ami a magyar emberek érdekében történik! Nekik baloldalon ez “csak populizmus”, nekünk viszont az életünk múlik rajta és a már megtapasztalt lassan jobb sorsra fordulását jelenti.
  ..mert a “balsors már régen tép”-ett minden magyart, egészen 2010 tavaszáig!

  Válasz
  • Avatar
   2018.01.14 - 11:50
   Közvetlen hivatkozás

   AMIÓTA Ö CSINÁLTA AZ UTCAI VILÁGÍTÁSOKAT MONDJÁK AZ OTT LAKOK HOGY SÖTÉT AZ UTCA, TÉVÉ IS MUTATTA!

   Válasz
   • Avatar
    2018.01.15 - 15:41
    Közvetlen hivatkozás

    Abban az esetben ha ez kifogásolható, akkor a javítás erejéig anyagilag helyt kell állnia! Ez így jogos.

    Válasz
  • Avatar
   2018.01.14 - 14:41
   Közvetlen hivatkozás

   Azért, mert a bőbeszédűségeddel akarod legyilkolni a környezeted, még cseppet se lesz igazad. A sok szószt legalább szintaktikailag korrekten adhatnád elő, na meg minimálisan megfelelő helyesírással… bár akkor is csak zéró lenne az igazságtartalma. Netán karakterenként, vagy soronként fizetnek, azért a szófosás?

   Válasz
   • Avatar
    2018.01.15 - 15:38
    Közvetlen hivatkozás

    Erre mondják, a néma gyereknek az anyja se…
    ha valamit közölni akarunk akkor ki kell fejteni, mert előre lehet tudni, ha kihagyom a tények megfelelő alátámasztását, akkor egyből bele kötnek akik erre lettek kiképezve a Ron Werber által.

    Ezért nekem még 2005-2009 között Gyurcsány fizetett, nagyon is keményen!
    2005-ben kiszervezett alvállalkozások sora alá, ahol a korábbi jövedelmemnek csak a 60%-át kaptam kézbe, a többit elvitte az alvállalkozók sora.
    Végül 2008-ban eladatta a munkahelyem épületét Bajnai Wallis cégének, jóval ár alatt. Engem meg majdnem kilakoltattak, amikor munkanélküliként nem tudtam fizetni a megemelt lakás fenntartási energia árakat!
    Láttam már 2005-től az utcákon, aluljárókban, kapualjakban és az erdőkben, bokrok alján az egyre csak sűrűsödő hajléktalanok tömegét.
    Amikor jött hozzám is a végrehajtó, akkor megfogadtam, hogy amikor szükséges, akkor nem hagyom elfelejteni a Gyurcsány és az MSZP tagok által elfogadott és jóváhagyott akkori gyilkos kormánypolitikát, amit a magyar emberellenes MSZP folytatott, mert kutyából nem lesz szalonna..!

    Az MSZP egyben lévő és széthullott, új nevek alatt pártokká szerveződött csoportjai, tartalmukban és lényegükben nem változnak meg!

    Akkor megfogadtam, hogy amikor szükséges, akkor vissza fizetem Gyurcsánynak és az MSZP-nek, hogy korábban többek között az én éltemre is töretek !!!


    Ezt meg feledékenység ellen küldöm:
    https://www.youtube.com/watch?v=tzaP2Iq9JPQ&t=1s

    AQhol véletlenül elírtam valamit, az megfelel az újságokban is sok helyen fellelhtő sajtóhibának! Ebben a sorban produkáltam neked példákat is, de csak a kedvedért, hogy legalább ne maradj hazugságban! :)

    Válasz
    • Avatar
     2018.02.17 - 13:05
     Közvetlen hivatkozás

     Szegény ember, nagyon megszenvedhetted azokat az éveket! Annyira nagyon, hogy agyi problémáid is lettek tőle, nyilván a kóma miatt! Arra még nem jöttél rá, hogy más választás is létezik, nem csupán a fideszkdnp és a szocik állnak a választékban? Most akkor próbáld értékelni az érzéseidet: a politikusokról általában van meg a véleményed, avagy szelektíven gyűlölöd a szocikat és folyvást viszket a tenyered, avagy veszel néhány mély lélegzetet, körülnézel a választási piacon, megkíséreled megérteni, ki mit mond és mit tett eddig, és eldöntöd, hogy kit akarsz mindenképpen hatalmon kívül látni és miért, kik jöhetnek nálad szóba és miért, és köztük állítasz fel egy rangsort, ami el is dönti, kire adod a voksodat. Ha a rendszert utálod úgy ahogy van (és pont ezt gondolom, ahogy olvaslak), akkor ajánlom figyelmedbe a MKKP-t, mint teljesen adekvát választást. Mert hát szocikkal nem lehet, ez egy ősi alapigazság, de bolsikkal se, akárhogy is próbálják magukat szenteknek bemutatni, maradnak a szabadok és gondolkodók. Ezek között a leghitelesebb mégis csak a Kutyapárt!

     Válasz
  • Avatar
   2018.01.15 - 19:28
   Közvetlen hivatkozás

   Papolni mazt tudsz!! Bennfektes vagy.Mond meg akkor nekem, gogy Mészáros a pályázatokon Megnyert MILLIÁRDOKBÓL mennyit költött a pályázati munkára,menyita munkát elvégző dolgozók, mennyi adót fizetett a pályázati pénz utáni JÖVEDELMÉBŐL. Tudomásom szerint a Pályázaton elnyert pénz nem egyenlő a LOTTÓ nyereménnyel!! Nem adómentes!!

   Válasz
   • Avatar
    2018.01.16 - 03:35
    Közvetlen hivatkozás

    Nem vagyok bennfentes sehol, viszont a 2005-2010-es időszak alatt majdnem meghaltam az akkori élhetetlen állapotok miatt, hogy a jövedelmem lecsökkentették a korábbi 60%-ára a Gyurcsányék miatti alvállalkozásokba szervezések miatt és nem sok választott el, hogy utcára ne kerüljek, miközben egyre csak növekedtek a lakás fenntartási energia árak. Végül Bajnai cégének eladták a munkahelyem épületét jóval ár alatt és akkor 2008-ban munka nélkül maradtam. Egy jövedelemből kellett megélnünk. Előtte és utána se ért engem olyan megaláztatás, mint abban az időszakban. Akkoriban már tele voltak az aluljárók és az utcák kapualjak és a környékbeli erdők is hajléktalanokkal. Már sejtettem, hogy ott lesz a helyem mellettük, de szerencsémre megúsztam baráti kölcsönnel, amit már 2010 után tudtam rendezni.

    Akkor megfogadtam, hogy mindent megteszek, hogy az akkor bizonyított baloldali, korrupt tolvaj rabló bandát soha nem engedem vissza az ország rombolás lehetőségéhez, mert 2006-ban Gyurcsány -10% állam háztartási hiánnyal adta át önmagának az országot! Mint őszösön mondta, mit meg nem kellet tenniük, hogy a 2006-os választások előtt nehogy kiderüljön.. Szóval ezért vagyon ellenük. A többi kis apró pártok is részben az MSZP-ből kihullott emberekből állnak össze, ezért tőlük se várható több!

    Ezzel szemben most folyamatosan erősödik a népgazdaság, éppen többek között Mészárosék és Vajna meg a többi vállalkozó munkájának köszönhetően.

    Az nyilvánvaló, hogy befizetik azt ami az államot illeti, máskülönben repülnének Simicska után! Ő a “régi barátságra” hivatkozva tisztességtelenül akart játszani, ezért elvesztette a további lehetőségét.

    Csak a becsületes munkát végzőknek marad meg a lehetőség. Azoknak akik külön ellenőrzés nélkül is mindig teljesítik a közterheket és aminek a helye az állam gazdaságban van, azt oda teszik, illetve a magyar gazdaságban forgatják a vagyonukat, mert rájuk épül az épp ettől erősödő gazdaságunk!

    Ezeknek az embereknek a vagyona az állam gazdaságban működve nekik is és az állam gazdaságnak is gyarapítja a vagyonát, miközben megforgatják, működtetik azt a pénzt.

    Na de nem is értem, miért kell ezt bizonygatni, hiszen ha bármit helytelenül kezelnének “odafent”, akkor nem javulnának a nemzet gazdasági eredményeink a hitelminősítők által igazoltan!

    Kedves Ferenc, csak az eredményeket kell nézni.
    Azon kívül az embereket érő megszorításokat. Vannak mostanában MSZP méretű megszorítások?
    Viszont a jövedelmeket emelik fokozatosan az infláció fölötti mértékben.

    Mindjárt látszik is a különbség az MSZP és a FIDESZ között!
    https://uploads.disquscdn.com/images/4543d786c91a4f167a8481a5189b814b67e286e98ca0d48411a9fa9195eec6b8.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/e322cdd6c47211ee2740ce4e60fc18e03120b287dbde22f667233672e5752fe1.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/2c1807c5c68e52395b814e03db7ed1df4d7785c04fb2adfa0dd4d3cd051c1702.jpg

    Válasz
   • Avatar
    2018.01.16 - 03:41
    Közvetlen hivatkozás

    Valamit nagyon elírtam az első sorában az előbb… de javítom itt.

    Nem vagyok bennfentes. Azért írom le ezeket, mert nagyon tönkretett engem az MSZP kormány 2005-2010 között. Majdnem meghaltam az akkori élhetetlen állapotok miatt, …

    …innen már rendben van az is amit az előbb küldtem…

    Válasz
    • Avatar
     2018.01.16 - 15:07
     Közvetlen hivatkozás

     Miért nem mondodki Érthetően!! 2005-2010 között (csakhogy akkori betegséged nem javult, mivel egy évet Kómába voltál, vagy 6 és 10, vqgy 5 és 9. ) MAJDNEM ÉHEN DÖGLÖTTÉL. Az akkori kormány még a levegőt is elvette tőled. Most nyalással, dolgoznod sem kell, a FIDESZ éltet. Nem vagyok fiatal de azt tudom. Olyan, hogy majdnen, egyik társadalmi rendszerben sem nincsen. Egy rendszert vagy TÚLÉLED, vag BELEPUSZTULSZ!! Az élet sosem vagylagos!! Persze az életért harcolni kell. (kellene mindenkinek)

     Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük