Köszike, de nem kell! – Tiltólistás Kálomista filmje a legnagyobb hazai torrentoldalon

“Fenheti a száját” Kálomista Gábor, hogy milyen keresetlen mondatokkal száll bele az nCore üzemeltetőibe -feltehetően Soros-Gyurcsány-ballib-unió-migráns lesz a sorrend- de bármit talál is ki, az nem változtat a tényen: a felület gazdái nem kérnek a filmje okozta élményből.

Talán egy esélye van: ha Orbán felvásárolja a mi pénzünkből az egész hóbelebancot!

Tilos feltölteni az nCore nevű torrentoldal felületére az Elkxrtuk című filmet, derül ki az oldalon elérhető tiltólistáról. Ebben a rendszer a rendszer üzemeltetői sosem indokolnak, csupán a nem kívánatos filmek címeit sorolják fel, amit a felhasználók kénytelenek elfogadni. A lista állandóan frissül, ezért könnyedén előfordulhat, hogy egy alkotás a kezdeti tiltás ellenére mégis engedélyezetté válik.

Ha ez megtörténik, a feltöltéssel akkor is meg kell várni a mű hivatalos megjelenését. A fideszes heccfilm esetében ez még várat magára, hiszen azt még csak a mozikban mutatták be. (A mozikban rögzített kalózanyagokat szintén tilos torrentként feltölteni az oldalra.)

Az nCore üzemeltetőinek döntése nyomán senki sem lenne meglepődve, ha az Elkxrtuk producere cenzúrát kiáltana. Ez ugyanis Kálomista Gábortól nem az utóbbi időben nem állt távol, többször is végighaknizta a nyilvánosságot műve állítólagos “ellehetetlenítésével”. Ekkor azonban azt elfelejtette megemlíteni, hogy addigra már megállapodtak a film multiplexes vetítéseiről.

A nép hangja, vagyis véleménymustra….

“Az nCore-ra soha nem kerülhet fel új magyar film. Ez a förmedvény sem kivétel a szabály alól.”

“Mi ebben az érdekes? Egy szolgáltató azt tilt le amit akar. Van saját weboldalam én is azt a hozzászólást törlöm ami nekem nem tetszik, és nem facebookról beszélek. Mellesleg a torrent oldalak kicsit illegálisak, mert igaz hogy fájlmegosztás történik de ha én valaki más számítógépéről töltök át egy filmet nem fizetek jogdíjat. És az a több száz sem aki majd tőlem tölti le. Amúgy meg egyszerű, le kell adni a tévében és ha akarja valaki megnézi, vagy felveszi magának. Csak abból nem lesz statisztika, hányan nézték meg moziban meg hányan töltötték le…..”

“Amíg csak moziban vetítik, semmi politika nincs az nCore-os tiltásában, mert élből nem engednek feltölteni moziban kamerázott verziót, csak amit már valahol kiadtak, vagy stream-elni lehet. Ócska hangulatkeltés mást belemagyarázni.”

“Akkor most hogy nézem meg? 😂😱 van még ingyen vetítés? Pénzt nem adok érte..”

“Nem tiltó listán, a szemétdombon a helye!”

“Egyszerúen csak fosik az ncore felrakni. Nem hiányzik nekik a balhé. Meg lehet érteni ,túlmagyarázni meg szerintem felesleges.”

“,,Mér?,, hiszen akkora a siker, ha kötelezővé teszik akkor meg meg is nézik az iskolások, és afidióták.”

“Végre valaki úgy áll hozzá, ahogy kell egy ilyen hazug, történelmet meghamisító és politikai célból az igazságot elfedő , undorító fércműhöz.!! Gratulálok egyben az Orbán kormánynak, a film megbízójának!! Szégyen!!”

“Na most van elegem.A Reklámot nem nézhetik 12 éven aluliak. Erre a filmre meg szervezetten viszik az iskolásokat. Majd nyelvtan órán megkérdezik,hogy mit jelent az Elqrtuk szó”

A fideszes gépezet működik….

Kapcsolódó

Forrás

Köszike, de nem kell! - Tiltólistás Kálomista filmje a legnagyobb hazai torrentoldalon

One thought on “Köszike, de nem kell! – Tiltólistás Kálomista filmje a legnagyobb hazai torrentoldalon

  • 2021.11.07 at 10:51
    Permalink

    Döbbenet. Amúgy ez a film nálam is tiltólistás. Meg nem nézném ingyen sem. Óvom a vérnyomásom.
    nCore-al az a baj, hogy több filmsorozatot elkezdenek felrakni, aztán egyszer csak abbahagyják a feltöltést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest