Sorting by

×

Tiszt bolondokháza!- Mészáros Lőrinc árnya leng és nemcsak “a vizek felett”

Juszt László ismét jó érzékkel vette észre, ezúttal a Népszavában, a becstelen bolondokháza képzeletbeli felitratot Magyarországon! Ép ésszel ugyenis egyszerűen elképzelhetetlen ami ebben az országban  az utóbbi időben folyik.

Maga a hír “kopaszon”

“A kormány nem tartja etikátlannak, hogy az állami MVM telefonos ügynökei Mészáros biztosítójának termékeit ajánlják, ez csak „segítség a kiadáscsökkentéshez”, írja a Népszava. A kormány – vagyis Orbán – szerint a „piacon bevett ellentételezés” fejében végzett szolgáltatás keretében az MVM Otthon Plusz Zrt. nem a magánegészségügyet reklámozza az államival szemben, hanem „segíti az ügyfelek magánszolgáltatások során felmerülő kiadásainak csökkentését”.
A telefonos ügyintézők a következőt mondják: „Nem kell hónapokat várnia egy időpontra a kerületi sztk-ban, órákat üldögélnie a rendelők folyosóin, és ha szükségessé válik, akkor különösebb hercehurca nélkül elvégeztethet egy MR- vagy CT-vizsgálatot. Ez jó hír igaz?” (Népszava)

bolondokháza, felhívás

Hogy is van ez?

Na, itt álljunk meg és gondolkodjunk egy falatnyit- kezdi Juszt László. Hogy is van ez? Az állami MVM fikázza az állami SZTK-t és toborozza az ügyfeleket Mészáros/Orbán biztosítójának?
És mindeközben a kormány, – azaz Orbán – olyan feltételeket szab az egészségügyben dolgozóknak, hogy tömegesen nem írják alá a munkaszerződésüket. Nekik ugye egyenes az útjuk , a magán intézményekbe? Lehet, hogy a mindent felfaló duó most kebelezi be az egészségügynek a fizetős közönségét? Akik meg nem tudják megfizetni a tisztességes ellátást, azok úgy jártak?…
És mindezt az egészségügyi válság kellős közepén. Ezt már minősíteni sem tudom!

Kapcsolódó

bolondokháza, figyelmeztetés

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Tiszt bolondokháza!- Mészáros Lőrinc árnya leng és nemcsak “a vizek felett”

  • 2021.03.02 - 07:26
    Közvetlen hivatkozás

    Igaza van Jusztnak,ami ebben az országban folyik,az dühítő,és felháborító.Lehetne sorolni órák hosszat,amit ez a (a jó szót nem is találom,hogy milyen) kormány az emberek ellen elkövet. Mindenesetre nagyon várjuk ’22-t,mert ennek már véget kell vetni,mert mindannyian beledöglünk,ha a maffiakormány garázdálkodását,és egyáltalán,az emberek ellen elkövetett vétkeit hagyjuk,hogy tovább folytassák.Rettenet,amit ez a kormánynak nevezett banda ellenünk folytat.Elegünk van abból,hogy orbán (tudjuk miből) állítja a gyerekeit sajátlábra, lőrinc,és a haverok iszonyatpofátlan gazdagodása közpénzből,a gusztustalan arroganciájukat,gőgjüket.Ezektől meg kell szabadulnunk

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.