Tisztelt ellenzéki pártok és pártvezetők! Vádolom önöket azzal…..

Ellenzéki vezetők, önök nagyon jól tudták azt, hogy ezzel a választási rendszerrel soha a nem győzhetik le ezt a bűnös fasiszta rezsimet, amibe önök bele simultak. Mert önök nagyon jól tudták azt már 2011-ben, amikor az alkotmányt Orbán lecserélte erre a gránit szilárdságú alaptörvény nevezetű fércműre. Tudták, mert számos jogtudós figyelmeztette önöket erre Vörös Imre alkotmánybíró és jogtudós, de még Kolláth György alkotmány jogász is.

Vádolom önöket azzal, hogy becsapták a szavazóikat

A Magyar Köztársaság Alkotmányának 2. §. (3)-bekezdése pedig kimondja, (amit változatlan formában átvett az Alaptörvény is,) hogy:

“Senkinek a tevékenysége sem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetőleg kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és egyben köteles fellépni!”

“Márpedig különösen súlyos felelősség terheli itt az ellenzéket. Talán most a személyes indulataimnak adok hangot, de nem tudok szó nélkül elmenni amellett, hogy míg sokan következetesen kiálltunk a jogállami elvek megvédése mellett, amikor én 2012 óta hangoztatom, hogy itt államcsíny történt, és amikor az „írástudók” jelentős része – érezve súlyos felelősségét – vállalta annak a kockázatát, hogy kimondjuk az igazságot, az ellenzék maszatolt és eljátszotta a „kampányolást”. És miután mi kiálltunk, és elmondtuk, hogy nincs tiszta választási rendszer, ez után a politikusok ódákat zengtek arról, hogy minden a legnagyobb rendben van, mert abból élnek, hogy majd csak elcsípnek valamilyen képviselői helyet, mert nekik ez fontosabb.” (Vörös Imre volt alkotmányjogász)

Önök hallgattak az erről a súlyos bűnről, hogy itt államcsíny történt.

Hallgattak arról is, hogy ennek az államcsíny által létre hozott alaptörvény érvénytelen. hallgattak arról is, hogy „Mindezek alapján egyértelmű, hogy Alkotmányellenes puccs történt Magyarországon! Ezért úgy az Alaptörvény, mint a FIDESZ EGYPÁRTI diktatúrája KÖZJOGI ÉRTELEMBEN ÉRVÉNYTELEN! EZÉRT AZ ALAPTÖRVÉNYT a VÁLASZTÁSI TÖRVÉNNYEL EGYÜTT MEG KELL SEMMISÍTENI!”

Miért nem tették meg? Miért nem hívták fel erre a nép figyelmét?

Vádolom önöket azzal, hogy elhallgatva ezt az alkotmányos puccsot, amivel a magyar emberek százezreinek élete vett olyan fordulatot, ami visszafordíthatatlan.
Önök semmi mást nem csináltak nyolc éven keresztül csak egymással veszekedtek és versengtetek. Becsapva és felhasználva a népet arra, hogy melyikük győzze le Orbánt, amit nagyon jól tudtak, hogy a jelenlegi helyzetben lehetetlen. Hiszen Orbán Viktor magára szabta a választást is. Önök semmi mást nem akartak csak bejutni a parlamentbe és mandátumot szerezni képviselőként. Ilyen alattasosan félrevezetni ezt a szerencsétlen népet bűn!

Bűnnek tartom azt is, hogy a bizalmukat és a reményüket apró pénzre cserélték fel. A választás után páran egyből lemondtak a pártvezetők közül. Miért is tették? Talán mert a felelősséget már nem merték vállalni, hiszen önök gyanítom tudatában voltak annak, hogy a Fidesz választási csalással fog ismét hatalomra kerülni. Ha pedig ezt önök tudták, akkor hogy van lelki ismeretük a mandátumukat megtartani? Vagy önöknek teljesen mindegy hogy jutnak, ahhoz a mandátumhoz csak hozzá jussanak? Így akarnak önök engem szolgálni? Én azt hiszem, önök nem a népet akarják szolgálni, hanem kizárólag a saját érdekeltségüket. Egyáltalán minek ülnek be önök ebbe a színházba, Mert önökkel fog engem ez a fasiszta rezsim megalázni és megszégyeníteni.

Vádolom önöket!

Önök belesimultak Orbán diktatúrájába! Vádolom önöket azzal, hogy a népet arra kényszerítik, hogy hajtson fejet egy olyan párt nem létező jogrendszerének, amely államcsíny által jött létre.

Vádolom önöket azzal, hogy önök bűnrészesei ennek a fasiszta rezsimnek. A nép nem erre adott önöknek felhatalmazást. Azzal hogy kiszolgálják ezt a fasiszta rendszert a szavazóikat árulják el. Azokat a honfitársaimat is, akiket messzire elűzött ez a fasiszta rezsim.. Akik más országban próbáltak meg érvényesülni. Akiktől megvonták azt a lehetőséget, hogy levélben szavazzanak. Holott a külhoni szavazókkal ellentétben ők több milliárdot utalnak haza a családtagjaiknak. Ezzel pedig az ország gazdaságát segítik. Ezeket a magyarokat is szembe köpik azzal, hogy beülnek ebbe a repülő cirkuszba. Azzal hogy önök tudják, hogy választási csalás történt még is élnek a mandátumukkal önök Orbán Viktort és ezt az egész fasiszta rezsimet legalizáltá tették.

Ami számomra elfogadhatatlan és becstelen aljas dolognak tekintem. Önök nem képviselők. Önök a saját érdekeltségeiket képviselik nem a népét. Pedig nem erről volt szó. A nép nem ezért mozdult meg! Önök cserbenhagyták a népet!

Váradi György

Üzenet Orbán Viktornak: az ország nem lesz ellenzékben!

Mélyen tisztelt Ellenzék, Emőkék és Gáborok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük