Több tiszteletet Budapestnek, mert ez a város nem Orbanisztán, hanem Magyarország fővárosa!

Magyarország fővárosa lakóinak nagy része megüzente, hogy továbbra sem akarnak Orbanisztán fővárosában élni, mert tévedés ne essék, az a bizonyos közel 80 ezer ember, aki elment a demokratikus erők előválasztására, sokkal kevesebb, mint ahányan valóban le akarják rázni Budapestről – mint kutya a vizet – Orbán helytartóját. 

Stadionok épülnek, de közben leépül a főváros

A fideszes berkekben tele lehet a gatya, igencsak beijedhettek attól, hogy Karácsony Gergely lesz a Fidesz városgondnokának, Tarlós Istvánnak a kihívója. Tarlós nevéhez semmi sem köthető, stadionok épültek, de leépült a fővárosi egészségügy, koszos a város, patkányinvázió van, egyre élhetetlenebb a főváros.

A város értékeit a NER -lovagjai lopják szét, a legértékesebb ingatlanok a nemzet veje, a “nem stróman” nemzet gázszerelője, és a kormányfő “kötélbarátja” kezében van. A hármas metróban szaunázni lehet, a város fejlődése megállt, semmi olyan nem épült Tarlós vezette városban, ami öregbítené a nevét.

A váratlanul sikeres  előválasztás után a Fidesz kommunikációs stábja még keresi magát

Az eddigi nyilatkozatok a szokott blablát tartalmazzák. Mintha a jobb sorsra érdemes (?) Gulyás miniszter hőgutát kapott volna úgy mantrázta a semmit, de ebben versenytársra talált Kocsis frakcióvezetőben. Úgy látszik még nem eszméltek rá, hogy a blődségeikkel megsértik azokat a fővárosi tízezreket, akik a forróságban ott sorakoztak a sátrak előtt kifejezve,  elegük van a narancs uralomból. Orbán talpnyalóinak kifelé áll a szekerük rúdja Budapestről. A fővárosiak véget akarnak vetni annak, hogy a fővárosban ma egy betegnek csak a szerencsén múlik, hogy időben jut-e orvosi ellátáshoz.

Bár Tarlós -alighanem zavarodottságában- megpendítette, de szinte kizárt hogy nyilvános vitát vállalna Karácsonnyal, hiszen kizárólag csak azt tudná “megmagyarázni”, miért hagyta szétzülleszteni a fővárost, miért engedte, hogy a Budapest vagyona ebek harmincadjára jusson. Magyarország fővárosa kilenc éves Fidesz uralom után, egy nagy csődtömeg.

A Fidesz, úgy látszik az eddigi nyilatkozatokból, hogy semmibe veszi a fővárosiak akaratát, nem akarják látni a valóságot, a lábbal szavazó tömegeket a sátrak előtt.

Egy klasszikust idézve: több tiszteletet a NER uraitól a fővárosiaknak!

bl

Kapcsolódó

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük