Így kell ezt! Nem punnyadni a melegben, rá se rántani, hogy szünidő van, a meló, az meló! A Felház aktivistái szó szerint értelmezik, hogy “hozzanak még pár embert” és teszik is a dolgukat.

Hív a Felház, vár az Orbán! (bocs, MÁV!)

A saját elmondása szerint Istennel napjában többször csevegő Orbán Gáspár egylete közösségi oldalukon rendületlenül toboroz.

- Hirdetés -

Orbán haverja Jézus, aki naponta 4-5-ször szól le neki és elnézi, ha néha mocskos…..

“Jelentkezz önkéntesnek a Felház csapatába!

Várunk egyetemista korú, lelkes és tettrekész fiatalokat!???
Ha legalább egy éve Jézussal jársz✝️, van keresztény közösséged?és tetszik amit Isten itt a Felházban csinál, akkor írj nekünk itt….”

Rögvest meg is jelölnek egy budapesti randit

Hálásan figyeljük, milyen sok helyen szerveződik Házi Felház alkalom az országban mindenfelé!??
A vidéki városokban lévők után most Budapest következik!

Mint arról beszámoltunk, a “fiú” fia és csapata nemrég

Erdélyben haknizott.

A Felház fittyet hány a “farkasordító melegre” és dübörög tovább…

 

A történelmi egyházak fanyalognak és tartanak tőlük?

„Ti is Gáspárra vagytok kíváncsiak, vagy miért jöttetek?” – kérdezi rögtön, hiszen a sajtó Orbán Viktor miniszterelnök fiának jelenléte miatt figyelt fel az eseményre. „Legalább harminc ilyen dicsőítő közösség van még Budapesten, mégis mindenki erre az egyre kíváncsi.” – mondja a résztvevő, majd bemutatja a mellette állókat, akik között van római katolikus, református és szabad keresztény felekezetű is. Mindnyájan gyülekezethez tartoznak, hiszen a Felházban nagy hangsúlyt fektetnek rá, hogy mindenki kötődjön valamilyen egyházi közösséghez, a szervezők abban is segítenek, hogy akinek nincs gyülekezete, annak közösen találjanak egyet. Bár minden alkalom elején leszögezik, hogy ők nem szeretnének sem egyházként, sem önálló gyülekezetként működni, a történelmi egyházak képviselői közül sokan aggódnak amiatt, hogy a Felház „elszívja” a tagokat tőlük, ezért negatív prekoncepciókkal közelítenek feléjük. (evangelikus.hu)

Nagy kérdés persze, hogy a csapat mire menne Orbán Gáspár személye, családi kötődése nélkül. Vajon akkor is ezrek látogatnák-e akkor is ilyen észt vesztő dinamikával fejlődne?  Alighanem nem téved sokat a következtetés,hogy nem, ha nem lenne az ifjú Orbán a Felház is elveszne ismeretlenség tengerén, ahogy az a többi kis gyülekezet és szekta.

Más érdekesség is kiderült!

Az Orbán-gyerek Felháza külföldről támogatott szervezet – hoppá…!

A “baráti körről” se feledkezzünk meg!

Orbán Gáspár: Barátom, Jézus…. – Tusványoson az Orbán-fiúk!

 

Gábor György vallásfilozófus szerint:

Gábor György: “Gáspár volnék, afféle földi király személye”….a mi Gáspárunk édesapja földi király

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét