“Ha legalább egy éve Jézussal jársz…írj nekünk” – így toboroz az Orbán-fiú Felháza

Így kell ezt! Nem punnyadni a melegben, rá se rántani, hogy szünidő van, a meló, az meló! A Felház aktivistái szó szerint értelmezik, hogy “hozzanak még pár embert” és teszik is a dolgukat.

Hív a Felház, vár az Orbán! (bocs, MÁV!)

A saját elmondása szerint Istennel napjában többször csevegő Orbán Gáspár egylete közösségi oldalukon rendületlenül toboroz.

Orbán haverja Jézus, aki naponta 4-5-ször szól le neki és elnézi, ha néha mocskos…..

“Jelentkezz önkéntesnek a Felház csapatába!

Várunk egyetemista korú, lelkes és tettrekész fiatalokat!???
Ha legalább egy éve Jézussal jársz✝️, van keresztény közösséged?és tetszik amit Isten itt a Felházban csinál, akkor írj nekünk itt….”

Rögvest meg is jelölnek egy budapesti randit

Hálásan figyeljük, milyen sok helyen szerveződik Házi Felház alkalom az országban mindenfelé!??
A vidéki városokban lévők után most Budapest következik!

Mint arról beszámoltunk, a “fiú” fia és csapata nemrég

Erdélyben haknizott.

A Felház fittyet hány a “farkasordító melegre” és dübörög tovább…

 

A történelmi egyházak fanyalognak és tartanak tőlük?

„Ti is Gáspárra vagytok kíváncsiak, vagy miért jöttetek?” – kérdezi rögtön, hiszen a sajtó Orbán Viktor miniszterelnök fiának jelenléte miatt figyelt fel az eseményre. „Legalább harminc ilyen dicsőítő közösség van még Budapesten, mégis mindenki erre az egyre kíváncsi.” – mondja a résztvevő, majd bemutatja a mellette állókat, akik között van római katolikus, református és szabad keresztény felekezetű is. Mindnyájan gyülekezethez tartoznak, hiszen a Felházban nagy hangsúlyt fektetnek rá, hogy mindenki kötődjön valamilyen egyházi közösséghez, a szervezők abban is segítenek, hogy akinek nincs gyülekezete, annak közösen találjanak egyet. Bár minden alkalom elején leszögezik, hogy ők nem szeretnének sem egyházként, sem önálló gyülekezetként működni, a történelmi egyházak képviselői közül sokan aggódnak amiatt, hogy a Felház „elszívja” a tagokat tőlük, ezért negatív prekoncepciókkal közelítenek feléjük. (evangelikus.hu)

Nagy kérdés persze, hogy a csapat mire menne Orbán Gáspár személye, családi kötődése nélkül. Vajon akkor is ezrek látogatnák-e akkor is ilyen észt vesztő dinamikával fejlődne?  Alighanem nem téved sokat a következtetés,hogy nem, ha nem lenne az ifjú Orbán a Felház is elveszne ismeretlenség tengerén, ahogy az a többi kis gyülekezet és szekta.

Más érdekesség is kiderült!

Az Orbán-gyerek Felháza külföldről támogatott szervezet – hoppá…!

A “baráti körről” se feledkezzünk meg!

Orbán Gáspár: Barátom, Jézus…. – Tusványoson az Orbán-fiúk!

 

Gábor György vallásfilozófus szerint:

Gábor György: “Gáspár volnék, afféle földi király személye”….a mi Gáspárunk édesapja földi király

3 hozzászólás

 • 2021.08.28 - 00:36
  Közvetlen hivatkozás

  Csak a szokott és uncsi irigység beszél beloletek! Isten elég hatalmas ahhoz, hogy folhasznalja ezt a Gáspár gyereket is az Ő művéhez,és akinek nem tetszik, hát így járt…

  Válasz
  • 2021.08.28 - 00:41
   Közvetlen hivatkozás

   Csak a szokott és uncsi irigység beszél beloletek! Isten elég hatalmas ahhoz, hogy folhasznalja ezt a Gáspár gyereket is az Ő művéhez,és akinek nem tetszik, hát így járt…

   Válasz
 • 2021.08.28 - 00:46
  Közvetlen hivatkozás

  Gáspár, kívánom,és kérem Istent, hogy bird a gyűrődést, a sok buta és gonosz megjegyzés peregjen le rólad! Amit Istenert tesz az ember,az mindig célba ér,de sokszor nagyon másként,mint tervezzük. Ne törődj vele, hogy apadert utálnak,mert nem tudják, mit cselekszenek! Te csak hagyd hogy Isten vezessen! Szeretettel gondolok rád! Egy jó hetvenes nagymama,aki szintén naponta beszélget Istennel…

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük