Gábor György: belőled csinálnak hülyét és húznak fejedre bohócsipkát, tőled veszik el a Balatont és a Klubrádiót, az egyetemeket!

Ahogy ezt pontosan tudni lehetett, s ahogy mindehhez a hatalom kedvében járó jellemtelen ganék pszeudo-pályázataikkal besegítettek, elhallgat a Klubrádió a 92,9-en.

Én most nem Dr. Karas Mónikán csodálkozom

(megvetem őt, de nem haragszom rá), aki a Médiatanács vezetője, s aki ellen korábban már többször is volt alkalmam nyerni, midőn a filozófus-ügy nevű ótvar aljasságban és ganéságban a Magyar Nemzetet próbálta védeni ellenünk (sikertelenül!), nem is a bíróságra haragszom (Bíróság és Médiatanács engedelmesen csak azt teszi, amire utasítást kap a Várhegy tetejéről, amonnan lefelé ordítva, bele a képükbe, nekik csak az volt a dolguk, hogy elfelejtkezzenek minimális tisztességről és még minimálisabb szakmai öntudatról – mindkettő sikerrel abszolválva, mi több, nagy önszorgalommal túlteljesítve!),

én igazából azoktól undorodom és azokat vetem meg, akik beülnek a hatalom által seggük alá tolt különféle pszeudo-tévés és pszeudo-rádiós stúdiókba, s immár a szellem ribancaiként, egyedül a placcon, szolgálják a diktátort és koszhadt diktatúráját,

az összes tolvajt és az összes kurvapecért, mostantól immár minden látható és hallható ellenállás nélkül, mindent takaréklángra szelídítve környezetükben, hogy így képesek legyenek valamire, amire máshogy sosem lennének azok, s azt sugallva, mintha csak az ő szájukba tömött, s a debilitással határos lakájvélemények léteznének széles e honban, semmi egyéb.

Én országom, én igen nagy országom, nem a Klubrádiót alázzák ezek itt, hanem téged aláznak nap mint nap,

 • neked hazudoznak,
 • téged vernek át,
 • téged lopnak meg,
 • belőled csinálnak hülyét és húznak fejedre bohócsipkát,
 • rajtad röhögnek a kastélyaikban, a milliárdjaikon ülve,
 • tőled veszik el a Balatont és a Klubrádiót, az egyetemeket és az internetet,
 • beléd nyomják majd azt a vakcinát, amivel ők sefteltek nagyokat,
 • az ő asszonyaik, saját lábon álló gyermekeik és csajaik küldik nektek a napi lópikulát a hajlékaitokba, oda, ahová bármikor behatolhatnak, egyenest a gyerekszobába, maroklőfegyverestől, hogy kitépjék gyermeked kezéből a matek házit megjelenítő számítógépet,
 • ti vagytok megszégyenítve és megszégyenülve a nap 24 órájában,

hát halkan kérdem: tényleg ti akarnátok ezeket 2022-ben továbbra is megtartani hatalmuk gigászi csúcsain?

Forrás

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

3 hozzászólás

 • 2021.02.10 - 10:39
  Közvetlen hivatkozás

  Gábor György egy okos, intelligens ember! Minden szavával csak azonosulni tudok! Ami itt megy, az agyrém! Soha nem volt még ebben az országban ilyen velejéig gonosz, aljas degenerált “kormány” akiknek csak az az élet céljuk, hogy miből-mikor-mennyit-miként lophatnak el, és hogy nézzék hülyének a zembereket, már akit tudnak!!

  Válasz
 • 2021.02.10 - 12:03
  Közvetlen hivatkozás

  Üdv mindenkinek! Olyan jó érzés mikor látom hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel ! Tökéletes megfogalmazás a szívemből szóltál! Bárcsak az egész nép világosan látná amit mi ! Tenni kéne már valamit!

  Válasz
 • 2021.02.10 - 23:42
  Közvetlen hivatkozás

  Mindig kivancsian varom-olvasom Gabor Gyorgy cikkeit – sajnos, ez IS telibetalalt! Es en meg mindig messze allok attol, hogy megertsem: meg mindig vannak szavazoi a puhosnak es ennek az aljadek bandanak, meg mindig tudja a nepet hulyiteni! Nagyon varom, hogy vegre a magyar ontudatra ebredjen az olyan irasok altal is, mint amiket Gabor Gyorgy, Juszt Laszlo, Lendvai Ildiko, Rab Laszo, Szele Tamas, Rezeda , Bartus Laszlo es meg sok becsuletes, e’lesla’to’ kozember hoz kozenk. Koszonjuk a faradozasukat!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük