Tölgyes Péter: Nullák országlása

Papp Dániel, a hírhamisító néven elhíresült, mára a kö(ps)ztévé alapítvány megbízott vezérigazgatójává avanzsált fideszes médiafőtiszt felháborodottan nyilatkozott az ellenzéki országgyűlési képviselők „gerilla” akciójáról. Szerinte „visszaéltek hatalmukkal és zaklatták a kollégáit”.

Jellemző az egész rohadt, velejéig romlott rendszerre

és gerinctelen kiszolgálóira még a megfogalmazás is: „visszaéltek a hatalmukkal”. Mint ahogy az is jellemző rá, hogy a szolgaian bólogató mikrofonállványok reneszánsza miatt senki nem kérdez vissza rá: ugyan, nevesítené már, miben nyilvánult meg ez a hatalommal történő visszaélés?!

Egyáltalán, van valaki, aki példákkal alátámasztva szemléltetni tudná, hogy ma az ellenzéki képviselőknek bármiféle hatalom van a kezükben? Azt leszámítva, hogy az országgyűlés elnökének terrorja közepette joguk van elmondani a meghallgatásra garantáltan nem találó véleményüket, továbbá hogy részt vehetnek a minimális eséllyel sem kecsegtető szavazási paródiában, semmilyen lehetőséget nem kapnak arra, hogy legkevesebb két és fél millió konkrét választójuk érdekeit bármilyen formában eredményesen képviseljék.

Mindeközben

„jogukban áll” – ha már nem hallgatnak… – kitenniük magukat a szóbeli megaláztatáson túl a véleményük elfojtását célzó, pocsék falusi tanító módjára alkalmazott gyerekes, mégis oly bosszantó pénzbüntetéseknek és egyéb szankcióknak, a kormánymédia mindennapos gyalázkodásának, a Gyurcsányra kihegyezett (nem kevesük által változó mértékben, de máig támogatott) karaktergyilkosság enyhébb megjelenési formáinak és annak a működő demokráciában nem érzékelhető tömeggyűlöletnek, amelyik a kormánypártiak táborából csak úgy árad ebben a szegény-szerencsétlen országban.

Kiderült, törvényt sértettek a biztonságiak …. – következmény?

Mindeközben Papp Dániel elhallgatja,

hogy noha feljelentést tett birtokháborítás miatt, előtte másfél napon át nem válaszolt, nem reagált a képviselők telefonhívásaira és üzeneteire, és hogy az eszébe sem jut: ha egy normális országban bármilyen okból több, mint tíz országgyűlési képviselő érkezik egy közintézménybe, a vezetőnek kutya kötelessége fogadnia őket. Hogy személyesen tudja meg, miért jöttek, miben és hogyan segítheti őket közfeladatuk ellátásában. No persze, tudhattuk volna, hogy a keresztény erkölcsről és az illemről előszeretettel pap/p/oló rendszerben ilyesmi ellenzékieknek nem jár ki, miközben a hatalomközeliek köreiben javában dívik a dzsentrikort idéző urambátyámozás és a velejáró urizálás, akárcsak a körhöz nem tartozók lenézése, semmibe vétele

Adódik a kérdés: ki is élt vissza a hatalmával?

Ki bánt úgy az ellenzéki képviselőkkel, mintha bűnözők lennének? Ki különíttette el őket – eleve megakadályozva, hogy a vezérigazgató bármely kollégájával akár csak a folyosón összefuthassanak -, ki gátolta meg őket a munkavégzésükben? Ki nem tanúsított törvénykövető magatartást?

Hallom a választ: Papp Dániel. Pedig ez csak részigazság. Papp Dániel egy nagy nulla. Orbán Viktor mocskos rendszere csupa ilyen nagy nullából áll. Nulla erkölcs, nulla emberség, nulla becsület. A sor élén a maga 1-es sorszámával természetesen a kedves vezető magasodik – és persze 2-es nincs az egész világon… Valójában az ő egész rendszere az, amelyik évek óta visszaél a hatalmával, sőt, törvények sorát felülírva szinte korlátlanná tette a választók, a közérdek szolgálatához rá bízott „közhatalmat”. Kizárólag önös érdekeket célzó önkénnyé silányítva azt.

Még valami.

Remélem, a szerfölött sok kisebb-nagyobb nulla tisztában van azzal, hogy amikor majd az igazságszolgáltatás előtt kell felelnie mindazon bűntettekért, amelyet személyében vagy a rendszer aktív részeként elkövetett, nem hivatkozhat arra, hogy: parancsra tette. Mert az 1-es a nullák nélkül semmire sem ment volna. És fordítva.

Kovács Zoltán a CNN-nek: A magyar parlamentet a magyar emberek irányítják….

Egy hozzászólás itt: “Tölgyes Péter: Nullák országlása

  • 2018.12.18 - 19:16
    Közvetlen hivatkozás

    Nagyon teszik az írás korrektül tárja fel tények segítségével,a jelent.Minden szinten a Fidesz elfoglalta az Országot,azért csinált Kormányhivatalokat(itt muszáj megjegyezni,hogy 1990.ben mennyire TILTAKOZTAK A KÖZTÁRSASÁGI MEGBIZOTTI HIVATALOK ellen,mert az a KORMÁNY kinyújtott keze!!!!!!),a Járásokat,Cégek vissza vásárlását,hogy MINDENHOVA a saját pártkatonáit ültethesse,ezáltal családtagokkal ,egyéb HASZONÉLVEZŐKKEL együtt ,felépített egy KB.1,5 Milliós SZAVAZÓ tábort,ehhez csapódnak a különböző alul képzett csoportok,megtévesztettek kiábrándultak más pártokból.Ezért is úgy gondolom,hogy csak egy ORSZÁGOS ÁLTALÁNOS SZTRÁJKKAL LEHET ŐKET ELTÁVOLÍTANI,ezt már korábban többször megfogalmaztam,az idő sajnos Engem igazol.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük