“Tolvaj közmunkásoknak” Csíki sör – Lázár színeváltozása

Nagy utat tett meg Lázár János az általa tolvajnak ítélt közmunkások megítélésében. Kampányhaknija közepette Csiki sört osztott nekik és kellemes ünnepet kívánt. Lehet, hogy úgy gondolta, hogy a piás közmunkás munkája végeztével fáradtan tuti hazatántorog?

Lázár vastag bőre

“A kormánynak nem célja a közmunkában tartani senkit, a cél az, hogy legyen hova továbblépni.”

Közösségi oldalára azzal a megjegyzéssel tette ki posztját, hogy “őszinte beszélgetéseket folytatott Makón, Csandápalotán, Pitvaroson, Székkutason, Magyarcsanádon és Apátfalván a helyi közmunkásokkal.

Mielőtt bárki elérzékenyülne, érdemes emlékezni arra, amikor nem pont ezt nyilatkozta velük kapcsolatban:

Makói Csípős információi szerint csütörtök reggelre az összes makói közmunkást összeverbuválták, hogy először a polgármester, majd a körzet fideszes képviselőjelöltje, Lázár János szóljon hozzájuk pár szót. Ha már úgy hozta a sors, hogy találkoztak, akkor a kancelláriaminiszter nem engedhette, hogy a korábban általa letolvajozott közmunkások üres kézzel térjenek haza.

Minden megjelent közmunkás kapott egy ajándékcsomagot, amely húsvéti sonkát, kalácsot, tormát és két darab narancsot tartalmazott. A csomag mellett mindenki kapott hat üveg Csíki sört is, mert Lázár elmondása szerint

“nagyon jó viszonyt ápol a sörgyár tulajdonosával”

Arra a kérdésre, hogy mit értett az inkriminált megjegyzése alatt azt felelte, hogy így szokott hülyéskedni. Aki ezt beveszi, az valóban megérdemli.

Lázár és a cigányok – Migráncs-mantra

Lázár majmolja Orbánt – ő is fenyeget

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük