Tom Hanks elárulta közel 30 éves házasságának titkát! -Tessék követni!

Kevesen gondolják, hogy a többi első látásra bonyolultnak tűnő dolognak, úgy a boldog házasságnak is egyszerű a titka, ehhez ad receptet a Forrest Gump, és még sok kultikus film sztárja. Tom Hanks 1988-ban vette el feleségül Rita Wilsont. A közvetlenségéről is ismert sztár és párja megtestesítik azt, amiről a legtöbben csak álmodnak: egy hosszú, boldog, szövetséggé váló házasságot.

Természetesen az újságírók sokat faggatják a színészt arról, mi a titkuk?

A válasz rövidebb, mint sokan gondolnánk, de mégis benne van minden. “Untouchable” – szólt a rövid és tömör válasz, ami annyit tesz: érinthetetlen, megingathatatlan.

Tom Hanks az Entertainment Tonight kérdésére elmondta, a harmónia közte és felesége között a legelső pillanattól megvolt. “Az élet akkor igazán jó, ha amikor hazamész, otthon vár valaki, akivel jól érzed magad, akivel összhangban vagy, és akivel szívesen töltöd a kevés szabadidőd” – fejtegette a színészlegenda.

Nyilatkozatából még egy mondatot emelnénk ki: “Ez a nő szeretett, amikor vékony voltam, szeretett, amikor kövér voltam, szeretett kopaszon, és dús hajjal is. Tudom, hogy ez a nő szeret engem. Szerencsés ember vagyok.”

Ellenpélda:

Ugyanerről, Bagdi Bella:

Nézzük, mi is lehet a boldog házasság titka:

1. Légy minden nap hálás, hogy a társad téged választott

Jusson eszedbe minden nap az udvarlás időszaka, amikor még harcoltatok egymás figyelméért, idejéért és szerelméért. Mára mindhármat megszerezted, de soha ne felejtesd el, hogy nem jár automatikusan. Légy hálás, és tegyél érte mindennap, hogy meg is maradjon.

2. Mindig tiszteljétek egymást

A kutatások szerint a szerelem egy idő után szeretetté és tiszteletté alakul át. Ez köt össze bennetek 10, 20 és 50 év múlva is. Ezért mindig tartsd szem előtt az érzéseit, tiszteld őt, a véleményét és a gondolatait.

3. Legyetek benne biztosak, hogy a másik a nagy Ő

Kevesen vannak, akik a legelső szerelmük mellett élik le az életüket. Mielőtt azonban kimondod azt a bizonyos igent, bizonyosodj meg róla, hogy valóban ő az az ember, akivel az egész életedet le szeretnéd élni. Aki mellett mindig boldogan és elégedetten ébredsz majd fel. Ügyelj rá, hogy egy hosszú és boldog házasságért folyamatosan tenni és dolgozni kell. Gyűjtsetek minél több közös élményt, közös emlékeket, amelyekekre évek múlva is örömmel gondoltok majd vissza.

4. A nap végére mindig rendezzétek a vitákat

Minden kapcsolatban vannak viták, ez teljesen normális. Az azonban már korántsem mindegy, hogyan végződnek ezek a viták, sikerül-e közös nevezőre jutni és megbeszélni, vagy éppen elbeszéltek egymás mellett és esténként sértődötten, megbántva fekszetek le egymás mellé. Fontos, hogy tartsátok tiszteletben egymás véleményét, még akkor is, ha különbözik a másikétól. Ne egymást akarjátok legyűzni, hanem keressétek a mindkettőtök számára ideális megoldást, amely előbbre viszi a kapcsolatotokat.

5. Legyetek büszkék egymásra és a kapcsolatotokra

A hosszú, boldog házasság titka az az apró megmagyarázhatatlan dolog, ami miatt mindig büszke leszel a párodra. Mindegy, hogy milyen forró szerető, mennyire vicces, mennyire házias. Keresd azokat az érveket, amelyek miatt őt a világ legjobb emberének tartod, és legyél büszke, hogy ő ilyen és téged választott élete párjául.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest