Bulvár

A nézők már gyülekeztek, amikor Tom Jones lemondta budapesti koncertjét – Megvan az “esőnap” időpontja!

A nézők már gyülekeztek, amikor Tom Jones lemondta budapesti koncertjét - Megvan az "esőnap" időpontja!

“Ez lett volna az ötödik Tom Jones-koncertem. Először Las Vegasban láttam, és már akkor feltűnt, imád zenélni, szívja magába a közönség szeretetét. Régebben bátor leányzók a bugyijukat is feldobták a színpadra, aminek mindig örült…” – nyilatkozta a sokadmagával hoppon maradt  Littvay Imre, a 100 Folk Celsius énekes-basszusgitárosa. A legendás énekesről futótűzként terjedt el az a pletyka, hogy a koncert előtt hirtelen rosszul lett és összeesett.

A történet….

Az utolsó pillanatban kellett lefújni Tom Jones budapesti koncertjét kedden este az MVM Dome-ban. Arra hivatkozva törölték az eseményt, hogy az énekes rosszul lett. Nem sokkal később Tom Jones a Facebook-oldalán nyugtatta meg a rajongókat, hogy nem esett komolyabb baja.

„Az Egyesült Királyságból Budapestre utaztam előző éjjel, és másnap kellemetlen torokkaparásra ébredtem. Egy specialista orvos megvizsgált és vírusos torokgyulladást állapított meg nálam. Erősen azt tanácsolta, hogy halasszuk el az esti show-t, orvosságot írt fel és hangszálpihentetést javasolt. NEM estem össze sehol, semmikor, ez puszta pletyka. Remélhetőleg, a gyulladás hamar elmúlik, és alig várom, hogy folytassam a csodálatos nyári turnémat. Sajnos a koncertet az utolsó pillanatban le kellett mondani, amit nagyon sajnálok.”

Esőnap?

A rendezők már a helyszínen közölték a közönséggel, hogy

a tervek szerint augusztus 16-án pótolják majd a koncertet. Az erre a fellépésre megváltott jegyek a későbbi időpontra is érvényesek lesznek.

A szervező olvasta

Nem sokkal a koncert előtt, este hat órakor kaptuk az értesítést, miszerint a művész úr nem tudja vállalni a fellépést, így azonnal cselekednünk kellett. A jegyek természetesen érvényesek lesznek az augusztusi időpontra, de a visszaváltásra is van lehetőség

– magyarázta a Blikknek Márkus Éva, az eseményt szervező Live Nation marketing- és PR-igazgatója, aki kiemelte,

anyagi veszteséggel nem járt a lemondás, csupán kicsit több szervezői munkával, így nem is forintosítható.

Egy rajongó zenésztárs

Littvay Imre, a 100 Folk Celsius énekese és basszusgitárosa szintén a nézőtéren szembesült azzal, hogy a koncert elmarad. 

Ez lett volna az ötödik Tom Jones-koncertem. Először Las Vegasban láttam, és már akkor feltűnt, imád zenélni, szívja magába a közönség szeretetét. Régebben bátor leányzók a bugyijukat is feldobták a színpadra, aminek mindig örült. Éppen ezért úgy gondolom, csak akkor mond le koncertet, ha tényleg muszáj, bizonyára az utolsó pillanatig kereste a megoldást arra, hogy színpadra léphessen. Ezzel azonosulni is tudok, hiszen mi is így működünk, nálunk előfordult, hogy egy kisebb karambol után is játszottunk

– mesélte a portálak Littvay, aki már az érkezéskor sejtette, hogy valami nem stimmel.

Fél hétkor indultam el a koncertre, de már a helyszínen rácsodálkoztam, hogy sokan az ellenkező irányba mennek. Utána tudtam meg, mi a helyzet. Sajnáltam, de megértettem. Senki sem őrjöngött, csendesen és nyugodtan indult haza a tömeg.

Jobbulást az énekesek!

<<<Friss híreink! >>>

About Author

Szólj hozzá!