Tömeges választási csalásra készül a Fidesz

Az információt a szabolcsi térségből kapta az MSZP. Romos, elhagyatott, vagy porszemnyi ingatlanokba, csoportosan jelentenek be ismeretlen, a településen soha nem látott embereket azért, hogy a helyi választásokon a kormánypárti jelöltre szavazzanak.

Ciklusonkénti betelepítési program

Most tehát nem a Fidesz népesedési programjának sikerével, hanem a ciklusonkénti betelepítési program megvalósulásával állunk szemben. Ez egyes településeknél arányaiban olyan, mint ha 600 ezer ismeretlent jelentenének be Budapestre azért, hogy Tarlós Istvánra szavazzanak.

Az MSZP kezdeményezésére a törvénysértés tényét már megállapították, de az ellenzéki párt rendőrségi feljelentést tesz tömeges választási csalás és annak előkészülete miatt.

Miután az ellenzéki pártok nem naivak,

élnek a gyanúval, hogy a hatóságok nem lesznek olyan gyorsak, mint Pikó András és kollégái vegzálásánál. Inkább a békés szemlélődő pozíciójába helyezkednek, mint az Auróránál, vagy a Nemzeti Választási Irodánál.

Ezért az ellenzékiek dokumentálják (videó, fotó, hangfelvétel, szemtanúk) mindenhol a választási csalás tényét, írásos bejelentéssel élnek, közhírré teszik a visszaéléseket, valamint 2019 október 13-án elmennek voksolni, mert akiket újonnan bejelentettek, azok biztosan ott lesznek a szavazóurnáknál jövő vasárnap.

megosztás

 

Egy hozzászólás itt: “Tömeges választási csalásra készül a Fidesz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük