Emlékeznek még, az első Orbán kormány koporsójába az úgynevezett első szöget a Sárazsadány-ügy verte bele. Tudják, volt-e közgyűlés, vagy nem, illetve ki mennyit nyerjen. Na, és kinek a kezében volt a kalapács, naná, hogy egy elégedetlen, ki nem fizetett fideszes potentát elvált egykori asszonyáéban.

Szép példa az Adventet váró Borkai família

A bevezetőben leírt csúfság óta nem eset hasonló a Fidesz felső köreiben, na jó, Deutsch Tamás nősül-válik, de őt egyébként sem veszi komolyan senki, tudják: Ő olyan Tomis.

A komoly párok viszont szorosra zártak, -lásd Borkai-ügy- ahogy kipattant (mert kipattintották) az adriai prosti-hajó esete, máris közzétettek a közösségi médiában egy mosolygós családi fotót. A kép azt sugallta, dögöljön meg mindenki, járjon dugni ahová csak akar az “ember”,  ameddig dől a lé! Persze, hogy akkor mi lesz majd, ha mondjuk feltéve, de meg nem engedve (Polt Péter által) a jelenlegi nyomozás után jön a böri, meg egy kis vagyonelkobzás is esetleg, ki tudja, de mi se prejudikáljunk! Fogadjuk el, hogy otthon, a négy fal között, se fehér por, se nézelődő ló, de még csak felpróbált idegen vaginákról sem esik szó. A család pedig áhítatosan várja a karácsonyt.

De mi történhetett Tóniéknál?

Ők azt mondják, semmi különös, csak rájöttek, hogy különböző módon szeretnek élni. A propaganda miniszter elmélyültebben, inkább bekuckózva otthonában, Cili asszony viszont imádja a pörgést.

Elképzeltem, ahogy Tóni füles fotelében ülve -természetesen- eredeti nyelven tanulmányozza Tolsztoj Háború és Béke című örökbecsűjét, különös tekintettel a mester megszállott keresztényi hitére és annak leképezésére a szövegben, ám az asszony ott pörög, mint a búgócsiga, hogy induljanak valami nagyon puccos divatbemutatóra. Mondják meg őszintén: lehet így, szabad így? Ugye nem?

Cili, Tóni!

Jól teszitek, hogy váltok, hiszen olyan fiatalok vagytok, még előttetek az élet, meg aztán teljesen úgysem tudtok külön menni, hiszen benneteket -ahogy az a maffiákban(?) szokás- már összeköt a múlt, a rengeteg saját kasszába átcsorgatott ez+az. Tudjátok na, miről beszélek, de gondolom ezeket a Don is elmondta, amikor engedélyt kértetek tőle a válásra, amit ugyan a keresztény egyház csak nagyon ritka esetekben engedélyez, és gondolom a legkeresztényibb kormányfő ennek beszerzését feltételül szabta. Ja és még egy kérdés, mit szólnak a gyerek?

Cili asszony! Nem mellesleg arra is kíváncsi lennék, hogy ha -ne adj isten- kiestek a kormányzati költések fővonalából, ahhoz mit szól Sarka Kata, hű társad a jóban. Bár gondolom ettől nem kell tartania se neki, se nekem, aki igazi szurkolód vagyok, hiszen  a hallgatásnak ára van és ezt jól tudod te is, és akik fizetik, azok is. Alighanem ezért nem lesz ebből a válásból Sárazsadány 2.0.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét