Tordai pontosan emlékszik, mit mondott a beazonosíthatatlan Kocsis-videón

Felgyorsultak az események és ahelyett, hogy felhívnák egymást az érintettek és megdumálnák “fontos dolgaikat”, a közösségi oldalukon vonják be ügyeikbe a közt. Kocsis Máté párórás posztjára hipp-hopp megérkezett Tordai válasza.

A mocskolódás – saga harmadik epizódja…

A végtelennek tűnő szappanopera szerdán kezdődött, amikor Tordai Bence befenyegette Kocsi Mátét, hogy legközelebb a bíróságon folytatják a dumcsit:

Kocsisnak sem kellett több, csütörtök reggel posztolt egyet…

A Fidesz frakcióvezetője nyilvánosságra hozott néhány példát, de – mint írta – sok van még, szinte mindenkinek van róla története.

“Tordai egy gyáva ember, és ahelyett, hogy vállalná a tetteit, most tagad és perrel fenyegetőzik”

– írta. Kocsis Máté egy videót is közzétett, amelyben szerinte Tordai Bence a november 4-i ülésen egy fenyegető megjegyzést tett a miniszterelnöknek.

Tordai visszavág….

Tordai Bence Facebook-oldalán reagált Kocsis Máté szavaira. Szerinte Kocsis Máté nem bír leállni.

„Most egy videót posztolt, amin odamegyek Orbán Viktorhoz, és mondok neki valamit. A felvételen semmit nem hallani, viszont pechére pontosan emlékszem, mit mondtam a Fidesz-vezérnek. Miután az MTVA-székházban történtek után a földön fekvő Varju Lászlót fogták perbe a hat biztonsági őr “megtámadása” miatt, csak annyit kérdeztem: Tele a gatya, Viktor?”

– írja a Párbeszéd képviselője.

Kíváncsian (?) várjuk a csörte további fejezeteit, amiről ezután is beszámolunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest