Aki antiszemita, az elveszíti homoszexuális jellegét? Kocsis Máté avatta a lesz##kus Tormay Cécile szobrát

Kocsis Máté avatta a legnagyobb magyar leszbikus, Tormay Cécile szobrát. Ne irigykedjünk, nem olyan könnyű a homofób “keresztények” élete, na és a Fideszt sem kerüli a baj, a könyvdaráló Dúró Dóra mondott beszédet a szobornál.

Szájer József ereszkedése nem az egyetlen folt a tiszta heteroszexuális becsületen

A homofób törvény megalkotója és szószólója, Kocsis Máté avatta a közismerten leszbikus Tormay Cécile szobrát. A 2012-ben tartott avatáson jelen volt Lezsák Sándor, a parlament akkori fideszes alaelnöke is. Tormay Cécile nem a homoszexualitása, hanem az antiszemitizmusa miatt kapott szobrot a Fidesztől, a közös nevező Lezsák személye, aki Prohászka Ottokár szobrot is avatott.

Lehet-e tananyag, ha nem?

Ha gyerekeknek tanítanak egy olyan magyar írónőről, aki Zichy Raffaelné Pallavicini Eduardina grófnővel folytatott (mások mellett) botrányos leszbikus viszonyt (amiért a férj évekig húzódó pert is indított), nem minősülne-e a homoszexualitás népszerűsítésének?

Az antiszemitizmus elég indok-e arra, hogy ilyen súlyos veszélynek tegyük ki a magyar gyerekeket, hogy a leszbikus írónővel a homoszexualitást népszerűsítsék? Úgy tűnik, a szoboravatáshoz elég volt. Márpedig szobrot azoknak állítunk, akiket nagyra tartunk, példaképnek tekintünk, s akiket népszerűsíteni akarunk. Ezért Kocsis Máté Tormay Cécile szobrának avatásával a homoszexualitást népszerűsítette. A szobor előtt gyerekek sétálhatnak, akiknek lelkében súlyos károkat okozhat a leszbikus szobor, s előfordulhat, hogy ettől keresztény magyar lányok nemcsak antiszemiták, hanem leszbikusok is lesznek. S míg az első kívánatos, a másik a törvény által tiltott. Márpedig a közelben van iskola és templom is.

Sajnos, az olyan nemzeti kiválóságok is elbuktak, mint Dúró Dóra, aki a hitleri Németországot megszégyenítően darált le egy homoszexualitást is tartalmazó mesekönyvet, amivel bizonyságot tett keresztény-nemzeti náci elkötelezettségéről. A Tormay Cécile-szobrot azonban nem darálta le, hanem a másik antiszemita kiválósággal, Hegedűs Lóránttal beszédet mondott a leszbikus Tormay Cécile szobránál, az írónő halálának évfordulóján. Dúró Dóra nyilván nem darálta volna le a melegeket is tartalmazó mesekönyvet, ha a homoszexuális királyfi antiszemita is lett volna.

Fiú, lány? Helyesen „fiúlány”

Dúró Dóra az eseményről, amelyen nem ledöntötte és ledarálta a leszbikus Tormay Cécile szobrát, hanem méltató beszédet mondott, Tormay-t “hazája szerelmesének” nevezte. Ezek szerint hazája szerelmese lehet egy homoszexuális és hírhedt leszbikus is, feltéve, hogy antiszemita. Nem véletlen, hogy a leszbikus írónő ünneplésére Nagypénteken került sor, amikor az antiszemiták ideológiája szerint a zsidók keresztre feszítették Jézust, aki a történelem viharában elveszítette zsidó jellegét, akárcsak a Felcsútnak adott TAO a közpénz jellegét, és az antiszemita Tormay a leszbikus jellegét.  A Cecil  férfinév, ami abból a szempontból helyes, hogy nemi identitását tekintve Tormay Cécile férfi volt, de nemváltó műtéten nem esett át. Nem minősül-e ez a nemváltás népszerűsítésének?

Hova jut a világ, ha a nyugati liberális fertő, a melegjogok beszivárognak már a homogén keresztény magyar társadalomba is, és a Fidesz “gyermekvédő” törvényének megalkotója, Kocsis Máté az, aki népszerűsíti? A NER-ben volt már visszamenőleges jogalkotás, sőt, a Kocsis-féle pedofiltörvény szerint nincs elévülés, a homoszexualitás népszerűsítéséről pedig Kocsis Máté maga mondta, hogy az a pedofíliával azonos. Ezért nem kellene Kocsis Mátét a saját törvénye alapján a homoszexualitás népszerűsítése és pedofília miatt a Tormay Cécile-szobor avatásáért feljelenteni?

Helyes lenne a törvényt mielőbb úgy módosítani, hogy az nem vonatkozik az antiszemita homoszexuálisokra, csak a nem antiszemita homoszexuálisokra. Különben Kocsis Mátét a saját törvénye alapján börtönbüntetésre kellene ítélni.

(Olvassa el a teljes cikket az Amerikai Népszaván!)

Kapcsolódó

 

Vásárhelyi

One thought on “Aki antiszemita, az elveszíti homoszexuális jellegét? Kocsis Máté avatta a lesz##kus Tormay Cécile szobrát

  • Ez már szürreális, akárhogy is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük