Sorting by

×

Törőcsik Mari unokája, Járai Máté és az egyik bulvárlap összefogásából megszületett a leggusztustalanabb cikk a művésznőről

Járai Máté színésznek, Törőcsik Mari fogadott unokájának úgy látszik, semmi sem elég az annyira áhított, és most az RTL “Nyerő páros” című műsorának köszönhetően hirtelen nyakába szakadt ismertségből, népszerűségből.

Alkoholista szülők, haldokló nagymama

Azok után, hogy szinte a teljes magyar sajtót végig haknizta sanyarú sorsával, miszerint rászakadt alkoholbeteg szülei gondozása, azoké az embereké, akikről mellesleg azt is elmeséli, mennyire felelőtlenül a “carpe diem” jegyében élték le az egész életüket, ám neki eközben felhőtlen gyerekkort biztosítottak.

Járai úgy látszik, mostanra végére ért a témában a fogadóképes keresletnek, így ezt a biciklit az árokba lökte és másik nyergébe pattant. Azonban ez az új téma sem tud önmagáról szólni, talán mert nem elég érdekes, pedig mindent megtesz azért is, olykor legszemélyesebb életét sem kímélve, megkereste tehát élete egyik legfontosabb, mindenkit érdeklő szereplőjét: Törőcsik Marit és róla nyialtkozgat az unoka. De hogy?

Törőcsik

Végétjáró nagymama?

Hiszen nem lenne azzal semmi baj, ha egy ilyen, az egész ország által féltve szeretett idős művészről életéről érkeznének tudósítások testközelből, de mit kezdjünk egy ilyennel ami a

„Nem fog már színpadra állni” – leállították Törőcsik Mari kezeléseit,

szégyenletesen hazug kattintásvadász megfogalmazású cikkben olvasható:

“Törőcsik Mari olyan sok időt töltött már a szombathelyi kórházban, hogy névről ismeri az összes ápolót és orvost. A dolgozók nagyon tisztelik és szeretik a legendás színésznőt. Ám mostanában már nem jár oda, mivel a járvány helyzet miatt mellőzik a legtöbb olyan kezelését és beavatkozását, amik nem életbe vágóan fontosak.”

A cím sugalmazása szerint a művésznő már a végét járja, hiszen a való életben ezt jelenti, hogy leállították valaki kezelését mert már lemondtak róla az orvosok. A cikkből kiderül, hogy itt szerencsére nem ez történik! Hiába próbálja  az unoka is fokozni a drámai hatást, hiszen amit ő nyilatkozott a portálnak, annak éppen az ellenkezőjét állítja ugyanebben a cikkben az ország rajongásig szeretett másik idős művésze:

„Pár napja beszéltünk, és szerencsére kielégítő az állapota Marinak, jól van!” – mondta boldogan Bodrogi Gyula, Törőcsik egykori férje. Mindketten már nagyon várják, hogy újra biztonsággal megölelhessék egymást, és ismét jókat beszélgessenek, felidézzék a régi szép időket. De addig is telefonon tartják a kapcsolatot, ami mindkettőjük számára megnyugtató. (Ripost)

(A címkép 2015. novemberében készült)

Előzmény

Törőcsik

átver

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Egy hozzászólás itt: “Törőcsik Mari unokája, Járai Máté és az egyik bulvárlap összefogásából megszületett a leggusztustalanabb cikk a művésznőről

  • 2021.02.19 - 04:25
    Közvetlen hivatkozás

    Erdemes volt orokbefogadassal nehezitenie a muvesznonek a sajat sorsat? Szep kis hala…
    Jo egeszseget kivanok a Muvesznonek, maradjon meg sokaig koztunk!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.