Toroczkai: a Budapest Pride provokálja a keresztény egyházat és meggyalázza a magyar történelmi jelképeket.

A Mi Hazánk Mozgalom felszólította a belügyminisztert és a rendőrséget, hogy tiltsák be a július 6-ára meghirdetett Budapest Pride felvonulást.

A Mi Hazánk Mozgalom ellendemonstrációkat rendez

Toroczkai László, az ellenzéki párt elnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján közölte: ha mégsem tiltják be a felvonulást, akkor bebizonyosodik, hogy Magyarországon a rendőrség politikai alapon kettős mércét alkalmaz, ezért a Mi Hazánk Mozgalom ellendemonstrációkat rendez.

A politikus utalt arra, hogy májusban pártjuk tervezett törökszentmiklósi felvonulását – amelynek keretében a „cigánybűnözők” ellen akartak fellépni – a rendőrség a „foglyul ejtett közönség” elvére hivatkozva tiltotta be.

Hozzátette, a Pride felvonulás alkalmával, amikor „több ezer deviáns készül provokálni Budapest utcáin”, a foglyul ejtett közönség a sokszorosa lehet a törökszentmiklósinak.

A közerkölcsöt vélik védeni

Szerintük a Pride felvonulást annál is inkább be kellene tiltani, mert azon mint mondta valójában nem a homoszexuálisok jogaiért demonstrálnak a résztvevők, hanem a családok, a tradicionális értékek ellen. Provokálják a keresztény egyházat és meggyalázzák a magyar történelmi jelképeket.

Toroczkai László közölte: ha nem tiltják be a felvonulást, akkor egyértelmű, hogy a kormányzat asszisztál egy ilyen gyalázatos rendezvényhez. Ebben az esetben a Mi Hazánk Mozgalom a közerkölcs védelme érdekében tartja meg az ellendemonstrációkat – mondta a párt elnöke.

(Forrás: MTI)

Ellentüntetők készülnek Toroczkai bakancsai ellen

Egy hozzászólás itt: “Toroczkai: a Budapest Pride provokálja a keresztény egyházat és meggyalázza a magyar történelmi jelképeket.

 • Avatar
  2019.06.26 - 08:16
  Közvetlen hivatkozás

  Engem meg a keresztény egyházak dolgai – befekvésük a csúti alá – provokálnak. És?! Nem megyek templomba, megpróbálom elkerülni őket. Ja, hogy ez nem lehetséges, mert úton-útfélen a képembe tolják magukat?! Nincs egy centiméternyi átadanó dolog, nincs egy esemény, ahol ne lennének locsolkodó papok, beleütik az orrukat még a hálószobámba is. Menjenek a fenébe!
  A Pride-t meg el lehet kerülni, akinek nem tetszik, ne menjen oda.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük