Kerítésen innenKiemelt hírek

Toroczkai legújabb súlyos és védhetetlen demagógiája

Toroczkai

Toroczkai László a Szabadság téri Szovjet hősi emlékműnél megtartott sajtótájékoztatóján Vadai Ágnes azon Facebook-posztját kifogásolta minősíthetetlen hangnemben, amelyben a politikus úgy vélekedik, hogy a magyar kormánynak nemcsak új erdélyi jégpályákra kellene költenie, hanem arra is, hogy “ne jöjjön a Tisza magyarországi szakaszára például Romániából se minden mocsok”.

A mi Hazánk mozgalom elnöke

Kifejtette a Mi Hazánk támogat minden, a határon túli magyarság jólétét és fejlődését szolgáló kormányzati beruházást. A pártelnök szerint, Vadai Ágnes Facebook posztjával bebizonyította, hogy jelenleg is itt van közöttünk a magyargyűlő internacionalizmus, kommunizmus és bolsevizmus szelleme, amikor hangulatkeltésre használja fel, hogy az erdélyi Marosszentgyörgyön a magyar adófizetők támogatásával jégcsarnokot avattak.
Miközben azért nem háborog, hogy a számítások szerint és most tessék jól figyelni, itt jön az igazi demagóg gondolati (?) bakugrás:

Egyetlen szomáliai migráns élete során 300 millió forintjába kerül az európai adófizetőknek és egy iraki migráns kerül annyiba, mint a jégpálya – tette hozzá.
“A Romániából Magyarországra ömlő mocsok”, kifejezés, pedig nyilvánvalóan ennek a magyarellenes hangulatkeltésnek a része, vagyis “mocsoknak nevez mindent, ami Romániából jön”

– vélekedett.

Marosszentgyörgyön múlt héten fedett jégpályát avattak. A magyar adófizetők 264 milliót fizettek érte.
2016 óta ez már…

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Ez a lehetőség semmi más nem volt számára, minthogy belerúgjon a magyarságba, vagyis magyarellenes uszításra használta fel a jégcsarnok átadását, ezért távoznia kell a közéletből az egész “csapatával” együtt – jelentette ki Toroczkai László.

Ez is Toroczkai

2022-ben vagy Fidesz-kormány, vagyis Orbán-kormány lesz, vagy jön az ennél is rosszabb, a korrupció mellett a társadalom alappillérét képező család és annak valamennyi intézményét támadó balliberális kormányzat. Létük alapja ugyanis, hogy „szét kell zúzni mindent, ami nemzeti, ami hagyomány, ami tradíció, és ami fontos a magyar emberek számára” – fogalmazott. (Városi Kurír)

 

Troroczkai

About Author

Szólj hozzá!