"Tот Cамый" vagy "Свободная Kасса" elnevezéssel nyitnak az új orosz gyorséttermek? - Városi Kurír

Sorting by

×

“Tот Cамый” vagy “Свободная Kасса” elnevezéssel nyitnak az új orosz gyorséttermek?

Új logója már van a McDonald’s étteremláncát átvevő új orosz gyorsétterem-hálózatnak, amely a napokban nyitja meg első egységeit, neve még nincs, de nyolc lehetőségen gondolkodnak, ezek között logikus és kevésbé logikus ötletek is vannak – írta meg a napi.hu.

Hirdetés

Fura neve lehet a rajtra kész új orosz McDonald’snak

Az új orosz gyorsétteremlánc, amely a korábban az amerikai McDonald’s kezében volt, ám az Ukrajna elleni orosz agresszió nyomán orosz tulajdonba került, bemutatta logóját (címképünkön) – derül ki a BBC tudósításából. Amennyiben ránézésre nem lenne egyértelmű: a piros kör egy hamburger húspogácsáját, a két vonal két szál sült krumplit szimbolizál, a zöld háttér pedig az étkeztetés környezettudatos megvalósítására utal.

Az éttermeket üzemeltető Sistema PBO, amelyet az új orosz tulajdonos megvásárolt az amerikai elődtől, egyelőre nem hozta nyilvánosságra, hogyan fogják hívni az új láncot, de 15 éttermet június második hétvégéjén enélkül is megnyitnak.

Nyolc névötletet adtak be az állami védjegyoltalmi hivatalhoz, a Roszpatenthez, amelyek között megtalálható az “Tот Cамый” (Ugyanaz), illetve a “Свободная Kасса” (Szabad Pénztár).

Az utóbbi vélhetően jól jöhet, ha az előbbit nem találnák kellően nemzeti érzelműnek Oroszország vezetői. Ők bizonyára a “Jobb, mint Régen” nevet részesítenék előnyben.

Forrás: napi.hu

Tovább tart a McDonald’s nagy menetelése, legyalogolják Magyarországot

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: ““Tот Cамый” vagy “Свободная Kасса” elnevezéssel nyitnak az új orosz gyorséttermek?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.