Totális a “lesz@rom” Felcsúton – Orbán mesterséges tava 4, azaz négy falubelit érdekelt

Az megvan, hogy egy cirka 1.600 fős Fejér megyei faluban a meglévő sportcsarnok, a kisvasút, a focistadion mellé uniós kisemberek millióiból mesterséget szigetet építtet a megalomán elszármazottja? Mert csak, mert azt hiszi, hogy megteheti….

Össznépi érdektelenség….

Teljes érdektelenségbe fulladt a felcsúti fideszes polgármester lakossági fóruma, amelyen a falu új turisztikai beruházásait jelentette be. Mindössze négy, azaz 4 helyi embert érdekelt az új fejlesztési irány- erről az RTL Klub híradója számolt be. A “Hírkacsa” rovatba való ötletről a Városi Kurír is beszámolt:

Mesterségesen duzzasztott miniszterelnök hasonlóan mesterséges tava – Műsziget épül műhíddal Felcsúton

A legújabb beruházással egy tavat építenek ide a vasútállomással szemben. A nyáron csónakázó-, télen pedig korcsolyázótó szinte már teljesen elkészült- derült ki az RTL híradójából. Sőt! Volt ötletünk a folytatáshoz is, mert ezt a vonalat kár lenne megállítani, van még ebben muníció:

A tó közepére egy mesterséges szigetet is építettek, sőt a tervek szerint erről a szigetről egy híd vezet majd át a főút mellé ahol hamarosan étterem és még több sportpálya is épül.

Breyer Gábor: Nehogy már megálljunk egy közönséges mesterséges szigettel Felcsúton!

4 embert sikerült “bevonzani” a 24 bekészített székre

A tervekről hétfőn tájékoztatták a helyieket, a fideszes polgármester már a fórum előtt is bizakodó volt, szerinte a helyiek nagyon örülnek ennek a tónak. Mészáros László öröme azonban hamar szerte foszlott, ugyanis teljes érdektelenségbe fulladt a lakossági fórum.

“Jó irányba haladunk hogyha ez így tetszik mindenkinek”

– jegyezte meg a fideszes polgármester a fórumon, ami mindössze 15 percig tartott.

200 milliót nyertek pályázaton

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük