Kerítésen innenKiemelt hírek

Tóth Csaba azt hitte Hadházyba rúg egy nagyot, de öngól lett a dologból!

Tóth Csaba azt hitte Hadházyba rúg egy nagyot, de öngól lett a dologból!

Lassan hetek óta folyik a bruszt Zuglóban Tóth Csaba és Hadházy Ákos között, akik mindketten a körzet képviselője posztért indulnak ellenzéki oldalon. Hadházy rendszeresen közöl dokumentumokkal alátámasztott “vádakat” Tóth-tal szemben, amiről úgy véli, hogy alkalmatlanná teszi Őt a vágyott poszt betöltésére, amit utóbbi rendre “nem igaz” válasszal tol el magától.

Tóth nagy (?) ötlete

Tóth Csaba közösségi oldalán hétfőn délután jelent meg a poszt, miszerint Hadházy Ákos nem jelent meg a parlamentben:

“Megkezdődött a Parlament őszi ülésszaka. Az ellenzéki képviselők és én, ma is számtalan kérdésben harcolunk a Fidesszel és Orbán Viktorral. Hadházy Ákos nincs sehol… Így dolgozna a zuglóiakért is? A Parlament munkahely, ahol képviselnünk kell a választóinkat. Ez a dolgunk, erre esküdtünk, a kampány ilyenkor másodlagos… Tehát Hadházy Ákos nincs sehol, csak a hűlt helye, mint általában.”

Igen ám, de….

Az egyik kommentből kiderül, hogy hatalmas öngólt lőtt a képviselő, mert:

“Érdeklődni kellett volna. Megtudhatta volna a képviselő úr, aki képviselt, hogy Hadházy képviselő úr az Orbán Bíróság ítélete alapján közérdekű munkakötelezettségének tett eleget. Ha tájékozódik, akkor nem tesz ilyen kevéssé komilfó megjegyzést. További jó harcolást kívánok.”

A további kommentek nem voltak ilyen udvariasak:

“Mekkora szánalmas f@szkalap vagy te!”

“Komolyan ez már felháborító ez a viselkedés, nem lehet ezt a vitát egymás között le bonyolítani! Annyira óvoda szintre megy le, miért kell ennek így lenni?”

“Bizony nagyon sokszor láttuk az üres üléstermet Alig alig lézengett vagy tucatnyi kêpviseő Most csak ez az egyetlen hiányzott???”

“Szanalmas ez a megosztas! Jobban jar, ha torli.”

“Kedves Csaba ! Ennek sok értelmét nem látom.”

“Gyerekes amit csinál. Így nem viselkedik egy ember aki babérokra tör.”

“Tóth nem vádaskodik azt mondta, tényleg?”

“Gratulálok az éleslátáshoz! Jár a fideszes krumpli! Nem írom le a véleményemet, mert még a poszt íróját is letiltaná a fb.”

“Ostoba bohóc vagy, húzzál a jó büdös francba!!”

“Csabikám ez elég gyengére sikerült. Hadházy folyamatosan tárja fel a zűrös ügyeket az országban, naponta szállítja a visszaéléseket. Miért menne be a parlamentbe bohóckodni? Teljes hatalma van a Fidesznek, semmi értelme annak, hogy ott ülsz a parlamentben. Bárki bármit mond az ellenzékből, Orbán kiröhögi őket. Ezért Hadházy inkább járja az országot és felfedi a csalásokat.”

Hadházy hazaérve a közmunkából….

Hadházy Ákos válaszolt Tóth Csaba bejegyzésére:

“Tóth képviselőtársam, előválasztási ellenfelem felrótta ma nekem, hogy nem jelentem meg a parlamenti ülésszak első napján a Kevéssé Tisztelt Házban. Tényleg nem érti, miről beszélek évek óta, vagy csak valami okos tanácsadó ezt javasolta neki?

Mindenesetre köszönöm neki, hogy a választókat újabb érvvel segíthetjük, hogy miben más a felfogásunk.

Mint azt délutáni posztomban megírtam, a dudálós tüntetésért kapott büntetésemet dolgoztam le a kertészetben, salátát tűzdeltem. De évek óta mondom, hogy a parlamentbe csak néhány különleges esetben van értelme bemenni. Érdemes talán a miniszterelnökre reagálni vagy őt kérdezni egy-egy jó szónoklattal, de amúgy pótcselekvés ott ülni. Néhány kivételes esettől eltekintve csak színházi statiszta az a képviselő, aki a jól fűtött/hűtött, aranyozott teremben végzi az ellenállást akkor is, ha a kollégái jól megírt felszólalásokat tesznek a kezébe. Ezen a pár különleges alkalmon kívül a képviselők sokkal több mindent tehetnek az ellenállásért házon kívül!”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Tóth Csaba azt hitte Hadházyba rúg egy nagyot, de öngól lett a dologból!

About Author

Szólj hozzá!