Városi kurír
A napi fontos.

Tóth Gabi berágott – “ennyire szürreális dolgot még nem hallottam…!”

" ....Kisétálom magamból....."

0 698

Tóth Gabit az egyik hírportál írása zaklatta fel ami arról írt cikket, hogy túl hangos a mentők szirénája. A megosztó művésznő annyira elképedt “élete legszürreálisabb hírén”, hogy azonnal videóüzenetben kelt a mentők védelmére.

Előzmény, ami felhúzta Gabit

Az Országos Mentőszolgálat több panaszt kapott a mentőautóira az utóbbi időben. A lakók szerint ugyanis annyira hangosan szirénáznak akár éjszakánként is, hogy zavarja a nyugalmukat. Őri-Kiss Zsolt mentőgépkocsi-vezető a mentőszolgálat Facebook-oldalán reagált a panaszlevelekre.

Elmondta, ami mindenkinek evidens kellene legyen, hogy a mentőknek szükséges a jól hallható megkülönböztető jelzés, ahogy a forgalomban haladók számára is, mivel vagy betegért sietnek, vagy beteget szállítanak. A magyarországi mentőautók hangja 103-120 decibel közötti tartományban mozog. A szakember bevizsgáltatta a saját mentőautójának hangerősségét, amely 109,1 decibel, így bőven a megengedett határértéken belül van.

Törekszünk a lakott területeken kívüli útvonalak használatára, ám gyakorlatilag mindenhová hívnak, ezért lehetetlen nem megzavarni a lakosok nyugalmát.

Mindezek ellenére a mentős elnézést kért mindenkitől, akinek problémát okoz a sziréna zaja.

Az énekesnő válasza

“Érted?? Nem érted??? Pedig ez mind ÉRTED…”

A nem éppen halk szavú énekesnőt az egyik hírportál írása zaklatta fel ami úgy véli, túl hangos a mentők szirénája. A megosztó művésznő annyira elképedt

“élete legszürreálisabb hírén”,

hogy azonnal videóüzenetben kelt a mentők védelmére.

A Tóth lányok komolyan veszik az életmentést

Tóth Vera keményen beleállt….

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ