Connect with us

Bulvár

Tóth Vera a Silvanus-tűzről

silvanus
Megosztás

Ahogy azt mi is megírtuk, szombaton délelőtt lángra kapott, majd teljesen kiégett a visegrádi Silvanus Hotel legfelső emelete. Szinte a tragikus tűzzel egyidőben írta ki üzenőfalára Tóth Vera bánatát és fejezte ki részvétét a történtek miatt.

A tűz

A tűzoltók a legmagasabb riasztási fokozatnak megfelelő erőkkel vonultak a helyszínre, hivatásos önkéntes egységek is érkeztek. Jelenleg is több vízsugárral oltják a lángokat, most az a cél, hogy megakadályozzák a tűz terjedését. A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a Feketehegy utcai szállodában a tűz a tetőszerkezetre is átterjedt. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett szentendrei, esztergomi és fővárosi hivatásos, valamint szentendrei, szigetmonostori, visegrádi és leányfalusi önkéntes tűzoltók vonultak ki a tűzesethez.

-tegnapi cikkünkből.

Silvanus-sirató Tóth Verától

Pár napja a családdal ünnepeltük a szülinapunkat a Silvanus Hotelben, Visegrádon. Az egyik legcsodásabb szülinapozás volt, ez a hely pedig a szívem csücske

– írta a korlátozott ideig megtekinthető posztjában az énekesnő, aki egy közös családi fotót is megosztott .

silvanus

„A legtöbb erőt kívánom a vezetőségnek, akik jó barátaink”.

Mi is csatlakozunk az énekesnőhöz azzal, hogy együtt érzünk azokkal is, akik éppen akkor pihentek a szállodában.

Melegedő busz

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője arról beszélt, hogy a helyszínre három mentőhelikoptert és számos mentőautót riasztottak. Az épületet elhagyóknak a katasztrófavédelem segítségével egy buszt biztosítottak melegedőként.(Index)

 

 

Szerző