Tóth Vera besokallt, levelet írt Szakács Árpádnak, a Magyar Idők médiamunkásának

A legújabb listázásról, melyben a könnyűzenei piac “tarthatatlan” balliberális túlsúlyán háborgott Szakács Árpád, már beszámoltunk. A hőbörgés egyik alanya nem vette jó néven, hogy kemény munkával megszerzett nevét politikai célra használja fel a Fidesz-hű portál.

Tóth Vera besokallt

Vera közösségi oldalán rakta helyre az elvakult újságírót:

Kedves Szakács Árpád!

Örömmel olvastam ma megjelent cikkében, hogy nagyra értékeli énekesi, előadói képességeimet. Előadóművészként éppen ezért dolgozom – hogy utat találjak a közönség szívéhez.
Szeretettel várom tehát bármelyik koncertemen. Ahogy mindenkit: nemre, korra, világnézetre, politikai- és más típusú irányultságokra való tekintet nélkül.

Egyvalamire azonban megkérném.

Legyen olyan kedves és ne velem, ne az én példámmal igyekezzen alátámasztani állítását, amely szerint

„balliberális diktatúra van a könnyűzenében”.

Én ugyanis sosem politizáltam. Nem érzem feladatomnak. Vannak művészek, a könnyűzenében is, akik feladatuknak érzik.

Vannak olyanok, akik felvállalják a politikai hovatartozásukat, akik a jelenlegi kormány mellett állnak. Őket nagyon sokat hallom a rádióban.

Más, szintén nyíltan politizáló, szintén népszerű, ám a kormány ellen megszólaló művészeket pedig nem feltétlenül játszanak, legalábbis nem hallom őket a rádióban.

Én erre a csatatérre mindenesetre nem kívánkozom

– úgy pedig különösen nem, hogy megkérdezésem nélkül felírják a nevemet az egyik harci zászlóra. Félre ne értsen: szerintem is van gond a játszási listákkal.  Éppen erről szólt a bejegyzésem, amelyet idézett.

Azt azonban ott sem állítottam, hogy politikai oka lenne dalok nem játszásának.  Inkább szakmai, szemléletbeli, személyes és emberi okok sora lehet a háttérben.  Magam sem tudom az egyetlen, tuti választ a kérdésre.
Örömmel olvasnám pedig!

Jöjjön a koncertekre, szeretettel várjuk önt is és mindenkit!

Köszönettel és üdvözlettel:

Tóth Vera

Balliberális diktatúra a könnyűzenében 2018 Magyarországán? – Listára velük!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük