Tovább építi a kormány hazug nemzettudatunk fészkét, a hamis királyi várat!

Amit az Orbán-kormány a Budai várral művel, az -divatos szóval élve- már régen nem egy idősödő hölgy face liftingjére, azaz ráncfelvarrására, sokkal inkább egy bűnöző plasztikai műtétjére emlékeztet, ahol a delikvens merőben új arcot vesz magának. A hamis kép felépítése folytatódik.

(Lát)képhamisítók

“A budai Várban az egykori lovarda, a Főőrségi épület és a Stöckl-lépcső visszaépítése után kivitelezőt keresnek a Csikós udvar déli nyaktagja építésére is. A közbeszerzést a Várkapitányság írta ki.”

-adta hírül a Napi.hu

A magyar kormány szerint a legújabb igaz a talmi, a hazug és ebben a hitében még az sem ingatja meg, hogy Budapestet odáig lökdösték a rossz úton, hogy a Óbudai-sziget felterjesztésének visszavonásával a világörökségi helyszínek közül elérték, hogy alighanem kizárják a fővárost a világprogramból.

 

Most a várkapitányság írt ki újabb közbeszerzést a különös építkezésre

Az ötszintes épület földszintjét egy ruhatárral és ajándékbolttal is kiegészített hatalmas fogadótér és látogatóközpont, valamint egy büfé foglalja el, az emeleten helyezkedik el a Szent István terem, a több szinteken kisebb-nagyobb kiállítóterek kapnak helyet.

Az ajánlattétel határideje: 2019 augusztus 26.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük