Mi történhetett Felcsúton? A közpénzmilliárdokból hizlalt gyep gondolt egyet és kihalt. Meg kellene vizsgálni, hogy Soros, vagy egy embere járt-e arra, persze álcázva, hiszen ott nem nézik jószemmel a “gyütt-menteket”!


Egy hét alatt eltűnt a fű a pályáról….

A Debrecen ellen játszott bajnokit a nemzetközi kupákban idén is legtovább jutó magyar csapat, a Videoton. Felcsúton volt a meccs, mert a székesfehérváriaknak is új stadionja lesz, ezért itt játszanak albérletben. Az eredeti tervek szerint már át kell volna adni a Videoton új stadionját, de megcsúszott az építkezés, így maradt a miniszterelnök úr szeme-fénye, a Pancho Aréna.

felcsut-fuMarko Nikolics, a fehérváriak edzője nyilatkozta ezt döbbenten a meccs után:

„A pályával nem tudom mi történt, tíz napja játszottunk itt, azóta gyakorlatilag eltűnt róla a fű. Nem segítette ez sem a játékot, de jobban kellett volna koncentrálnunk a befejezéseknél, valamint egy kis szerencse is hiányzott a győzelemhez.”

Amíg Orbán nyaral, ki a fűfelelős?

Simán lehet, hogy Felcsúton parancsszóra visszanő a fű, de sietnie kell, mert kedden már Bajnokok Ligája selejtezőt játszanak a fehérváriak a Malmövel. Az első meccs 1-1 lett, ami biztató eredmény, ha nyer a Videoton, egy lépésre kerül a Bajnokok Ligája főtáblájától, ahol nagyon régen járt már magyar csapat.

Ha veszít a Videoton, akkor az Európa-ligában vár rá még egy párharc a főtábláért. Vagyis a fehérváriaknak még legalább két, nagyon fontos nemzetközi meccse lesz a Pancho Arénában, aminek fateteje van, de fű az nincs.

Nikolicnak akadt még egy gondja, hogy kevés a néző.

“Bánt, hogy nem jöttek ki többen a mérkőzésre.”

Ha nincs szurkoló, vegyen magának! – Ezt az elvet vallja a Felcsút és teszi is

Ez elsőre tényleg érthetetlen, hiszen a nemzetközi mezőnyben jól szerepel a csapat. Csakhogy a vezetőség éppen a szezon előtt cserélte le a Videoton hagyományos nevét Mol Vidire, mert a Videoton vállalatcsoporttól nem kapnak pénzt, szemben a Mollal. A fehérvári tábor viszont úgy felhúzta magát a név eldobása miatt, hogy bojkottállja a meccseket. A Debrecen elleni meccs hivatalos nézszáma 1446 volt, kevesebbnek tűnt. Az új fehérvári stadion egyébként 14 ezres lesz, ha elkészül, fű is lesz benne állítólag, néző nem biztos.

(forrás: 444.hu)

Mélymagyar kampánydallal üzen a Kétfarkú Kutya Párt a Felcsútiaknak

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét