Tragédia Újpesten: 16 éves fiú ugrott ki egy társasház hetedik emeletéről - Városi Kurír

Sorting by

×

Tragédia Újpesten: 16 éves fiú ugrott ki egy társasház hetedik emeletéről

A BRFK sajtóügyeletének tájékoztatása szerint a fiú eddig tisztázatlan körülmények között zuhant le az erkélyről.

Hirdetés

A társasházban lakó Edina megrázó részleteket közölt a tragédiáról az Újpestiek Facebook-csoportban

„Szokás szerint veszekedtek, anya-fiú, a kissrác azt hiszem Dani (16) kiment az erkélyre, az anyuka ordítva követte és Dani kiugrott. Sajnos premierben végig néztük. Mire a mentősök kiértek, már hiába küzdöttek érte, mert a fiú az ugrástól meghalt. Isten nyugosztalja” – írta bejegyzésében a szomszédban lakó hölgy.

A poszt alapján úgy tűnik, hogy öngyilkosság áldozatává vált a tinédzser, a rendőrség egyelőre nem erősítette meg ezt az értesülést.

Az egyik szomszédos épület hatodik emeletén élő nő közvetlen közelről, a saját erkélyükről nézte végig a szörnyű tragédiát. A Blikknek megrendülve emlékezett vissza a drámai pillanatokra.

“A fiú egyszer csak váratlanul leugrott, mintha egy medencébe rugaszkodott volna el. Az édesanyjával lehettek otthon, a lakásból egyértelműen veszekedés zajai szűrődtek ki előtte. Új lakónak számítanak, nagyjából két hónapja költözhettek ide. A fiú anyukája azonnal leszaladt az utcára, és szegény a sokktól össze is esett “– mesélte a Blikknek megrendülve a szemtanú.

A mentők gyorsan kiértek a helyszínre, még mentőhelikoptert is riasztottak, de a fiatalembernek semmi esélye nem volt a túlélésre. Úgy tudni, az édesapja nem volt otthon a történtek idején, őt telefonon értesítették róla. Miután az áldozatot letakarták, a szülei ráborulva zokogtak a holtteste fölött.

Ha Te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Forrás: Blikk / Metropol

„Rohadjál meg! Dögölj meg! Gyerünk, ugorj!” – kiabálták a Margit hídon az autósok az öngyilkosságra készülő fiúnak

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.