Tragikus horoszkóp: 3 csillagjegyre nagyon rossz év végé vár, talán jövőre…

Hiába az év egyik legcsodásabb időszakára készül nagy izgalmakkal és várakozással a világ, a 2021-es esztendő vége sajnos nem ígérkezik mindenki számára örömtelinek és pozitívnak. Egyes csillagjegyeknek a 2022-es év előtt néhány nehézséggel szembe kell nézniük. Lássuk, hogy kikre vár még ebben az évben csalódás a csillagjegyek közül!

Rák

A Rák csillagjegyben születettek őszinték, megbízhatóak és kifejezetten érett gondolkodású személyek. Minden körülmények között megőrzik a méltóságukat, bár nagyon mélyen érinti őket lelkileg, ha át akarják verni őket. Sajnos erre az év végén lesz példa, ugyanis több kitalált hazugsággal is szemben fogják találni magukat. Egy személy, aki azt ígérte, hogy veled tölti a szilvesztert, végül nem fog eljönni, így a várakozásod hiábavaló lesz. Eléggé le fog lombozni ez az eset, talán annyira, hogy te magad sem fogsz részt venni a szilveszteri mulatságban. Fontos lesz felülkerekedned a dolgon és azokért hálát adni, akik hűek az ígéreteikhez és melletted vannak.

Szűz

A Szüzek nagyon érzékeny típusok, ám ez szinte soha nem derül ki róluk, hiszen mindig egy kemény pajzs mögé bújnak. Az év vége számodra sem lesz túl ideális, hiszen életed párjával kerülsz konfliktusba és érzelmi sebeket szerzel. Egy érzelmektől túlfűtött beszélgetés az év végén olyan sérelmeket hozhat a felszínre, amelynek megvitatása akár szakításba is torkollhat. Nem kizárt, hogy szilveszter éjszakáját ágyban fekve, sírással fogod tölteni.

8 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük