Connect with us

Voks 2024

Trippon: „…esettanulmány egy kampányházkutatásról 5 év sikeres városvezetés után, 19 nappal a fideszes milliárdos Wintermantel Zsolt újabb bukása előtt…”

Trippon: esettanulmány egy kampányházkutatásról 5 év sikeres városvezetés után, 19 nappal a fideszes milliárdos Wintermantel Zsolt újabb bukása előtt
Megosztás

Házkutatást tartottak Trippon Norbert újpesti alpolgármesternél, aki a DK , a Jobbik, az LMP, a Momentum és az MSZP közös polgármesterjelöltként indul a június 9-i önkormányzati választáson. Trippon a Facebookon azt írta: „Ennél van még lejjebb? Így működik a Fidesz hatalmi gépezete 19 nappal a választások előtt. (…) Felháborító, melyre panaszt tettem. Az ügyben ugyanis sem tanú, sem gyanúsított nem vagyok, NAV nyomozás ellenem nem zajlik.”

Helyszíni beszámoló némi háttéranyaggal

„A Fidesz rájött, hogy mivel az újpesti városvezetést tisztességes eszközökkel nem tudja legyőzni, így aljas szokásához híven nyomozati szerveket vet be, hogy politikai ellenfeleit eltakarítsa az útból. Most én kerültem sorra. Nem a választások után, mondjuk július 1-én, nem félévvel ezelőtt, hanem ma, pontosan 19 nappal a választások előtt.

Miután múlt hét pénteken a családi otthonunk vásárlásával és felújításával támadott meg a fideszes propagandasajtó és a Wintermantelékhez köthető helyi fideszes oldalak, hogy hogy nem

kedden, azaz ma reggel 6 órakor egy 5 fős NAV különítmény hajtott végre házkutatást az otthonunkban.

Ugye nem kell részleteznem, milyen volt látni a sokkot kapott és síró feleségemet, a szintén zokogó és ijedt kislányaimat. Hogy hogyan élték meg reggel hatkor mindezeket. Pusztán a fidesz bosszú és hatalomvágya miatt. Feltúrták az egész házunkat.

Mindösszesen egy magánszerződést vittek magukkal, illetve számlákat, ezeket én magam adtam a kezükbe. Ehhez nem volt szükség erre a felháborító eljárásra, és őszintén sajnálom azt az öt NAV-os nyomozót, akit vélhetően politikai okokból küldtek feldúlni egy család békés otthonát. Ha kérték volna, bármikor odaadtam volna ezeket, ehhez nem kell feltúrni reggel hatkor egy otthont.

Mi ez, ha nem kampányházkutatás!?

Wintermantel Zsolt bukott fideszes polgármester érdekében? Megjegyzem a vége felé a ház körül feltűnt Wintermantel Zsolt is az autójával (fénykép is van róla). Nyilván csak erre volt dolga, nem? Nincsenek véletlenek. Mint eddig sem titkoltuk, 2019 végén eladtuk korábbi lakásunkat és vettünk egy felújítandó házat Újpesten, melyet jó pár kivitelezővel újítottunk fel, igazolt, legális forrásokból utána következő évben. A házkutatás tudtommal az egyik akkoriban nálunk dolgozó kivitelező évekkel későbbi NAV eljárása miatt történt, vélhetően áfacsalás ügyben, de erről konkrétabb tájékoztatást nem kaptam, mivel az ügyben sem tanú, sem gyanúsított nem vagyok.

Így tehetném fel a költői kérdést: Mi közöm nekem építőipari cégek áfa ügyeihez? Hát annyi, hogy 19 nap múlva önkormányzati választások jönnek.

Ezért jól látszik, hogy ezt a kampány házkutatást csak lejárató céllal csinálták. Azért, hogy a kampányban besározzanak, jó híremet rombolják, mert a Fidesz tudja, hogy Újpesten újra meg fognak bukni! Így működnek, ugye senki sem lepődik meg a gonoszságukon és aljasságukon?! A Fidesz vissza akar jönni, s ennek én állok az útjában, mint polgármesterjelölt. Engem pedig nem lehet megfélemlíteni! Még ilyen aljas eszközökkel sem. Wintermantel Zsoltnak pedig üzenem, hogy akárhány házkutatást intéznek, akármit csinálnak, akkor is meg fognak bukni június 9-én.”

Kapcsolódó

Szerző