Zaklatják a Bayer Zsoltot feljelentő kolléganőnket

Ahogy arról a napokban a Városi Kurír beszámolt, kolléganőnk feljelentette a  Médiahatóságnál Bayer Zsoltot. A kormány faliújságjának számító Pesti Srácok már másnap reagált egy tökéletesen hazug cikkben.

Az említett állami, vagyis a mi pénzünkkel alaposan kitömött Fidesz-szócső hazug rágalmaival nem is foglalkoznánk, hiszen róluk mindenki tudja, milyenek, de munkatársunkat azóta is trollok, és elvakult fidesznyikok zaklatják. Szerkesztőségünk kijelenti, hogy megtámadott munkatársunk mindenben számíthat ránk, valamint alábbi cikkének minden mondatával egyetértünk Ezt a mocskolódásba fajult ügyet részünkről ezzel lezártnak tekintjük.

Így jár, aki feljelenti Bayer Zsoltot

“Tegnap késő délután egy kedves barátom értesített, hogy a kormány közeli Pesti Srácok nevű lapban megjelent egy cikk rólam.
Mikor elolvastam jót nevettem azon, miket képesek kitalálni. Az elmúlt 6 év alatt már hozzászoktam a különféle karaktergyilkos irományokhoz, de ez mindegyiket felülmúlta.
A PS újságírója ugyanis azzal indítja cikkét, hogy én írtam a lap szerkesztőségének egy dicsekvő levelet, amiben hencegve számoltam be arról, hogy én jelentettem fel Bayer Zsoltot.
Először is, nem olvasom ezt az újságnak nem nevezhető valamit. Másodszor, ha valaki a Médiahatóságnál panasszal kíván élni s kitölti a beadványt, lehetősége van választani. Nyilvánosak legyenek az adatai vagy zároltak? Én az előbbit választottam.
Apáthy Melinda arra is célozgat, hogy az én logikám szerint Orbán Viktornak nincs emberi méltósághoz való joga, csak Konrád Györgynek. Ez aljas rágalom.
Még zárásképp annyit, hogy mióta megjelent rólam ez a lejárató cikk, azóta non-stop zaklatnak a fideszes szimpatizánsok. Hazaáruló, Soros-bérenc vagyok. A munkámra alig tudok koncentrálni. A PS írás alatti kommentek a kurucinfó szintjét ütik meg. Ennek ellenére nem bántam meg, s várom az MH döntését.”

Zina Mihailova

Munkatársunk feljelentette Bayer Zsoltot

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük