Minden út Sorosba vezet, avagy Trombitás Kristóf igazsága

Az ATV-n olyan hosszú a rövid reklámszünet, hogy azalatt vidáman meg lehet nősülni, hármasikreket létrehozni és szülni, sőt , azokat is ki lehet házasítani, Így az ember, ha ezek a dolgok már az érdeklődési körén kívül esnek, akárcsak kíváncsiságból is átkapcsolhat a Hír TV-re, ahol a bölcs mosolyú Trombitás Kristóf fogadja műsorvezetőként.

Ő eleinte, a Hír TV gyakori meghívottjaként Walter Ulbricht mintájú, NDK-kockás zakóban szerepelt,

de mióta bennfen, az említett zakók alkalmasint naftalinban pihennek, álmodozva régi szép időkről, midőn fémkupakolt, töltényhüvelyszerű véggel ellátott, sodort cipőpertlit és az azt rögzítő jelvényt illett hozzájuk viselni, ezzel mintegy csapást mérve az amúgy is roggyant Nyugatra, amely ennek láttán haladéktalanul összesz@rta magát.

Nos, hősünk, immár átöltözve, azt fejtette ki, hogy az NSO cég (mi tagadás, izraeli), amelytől a Pegazus nevű kémszoftvert vették, valójában Soros Györgyhöz köthető.

A levezetés kicsit bonyolult volt ( az igazgatóságban olyan ember is van, aki valamilyen módon kapcsolódik egy másik emberhez, és mindkettő ember ugyanolyan ember, például és fölöttébb). Ennek következtében a lehallgatásos szoftverért Soros a felelős, mint háttér.

És itt bökken a baj…

Mert akkor Őfelsége fő tanácsadója a magyar állam részére Soros-féle szoftvert vásárolt. Amellett, hogy ennek megvan a maga üzenete (minden út Sorosba vezet) mégiscsak furcsa, hogy Őfelsége, aki egyben a magyar állam, most magát Sorost gazdagítá.

Ha viszont a fő tanácsadó nem tudta, hogy a cég mögött maga Soros, azaz személyesen az Ördög bújik meg, nos, akkor a fő tanácsadó a magyarhoz hasonló demokratikus, illiberális országok szabályai szerint meg kell, hogy fosztassék a főtől.

Trombitás Kristóf azonban, lehet, nagy igazságot mondott ki

Mert elképzelhető, hogy az egész szándékos volt: azért vették meg Sorostól a szoftvert, hogy Soros ellen használják. Aki ily módon fogta a dugáját és beledőlt.
Holnap ez lesz a főcím a Magyar Nemzetben.

Forrás

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

trombitás

One thought on “Minden út Sorosba vezet, avagy Trombitás Kristóf igazsága

  • 2021.07.22 at 08:00
    Permalink

    Amikor kiderült a kémszoftver vásárlása, én egyből Sorost és Gyurcsányt gyanítottam az dolog mögött. Ebben az országban nincs olyan aki vállalná tevékenységét főleg, ha kiderül az ügylet nem teljesen népnemzeti. Erre ott van Soros, Gyurcsány páros, még akkor is, ha tudomásuk sem volt róla. Nekünk ui. van egy tökéletes vezetőnk aki mindent tud és sohasem téved! Ez a magyar géniusz aki nem magyar, hanem pillanatnyilag orbán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.