BulvárKiemelt hírek

Tudja, mi a szinglikosár? – Pedig lehet, hogy Önnek is jól jönne….!

szinglikosar

Szinglikosár? Minden cégnek az a stratégiája, hogy -vérmérséklete, no és persze a kreatív szakemberei ötletkavalkádja mentén- valami kuriózummal álljon elő, ami “csak nála….” létezik. Így voltak ezzel Csömörön, az Auchannál is.

A nagy ötlet: a szingli-kosár”

Képzeljék csak el, milyen jó kis történet kerekedhet abból jó húsz év múltával, amikor a srácaik azzal nyaggatják, hogy meséljék el, hol ismerkedtek meg, és arra azt felelhetik, hogy:

“a felvágott- és a sajtpult között félúton…”!

Erre minden esélye megvan annak, aki ellátogat a csömöri Auchanba, mert most nem ígérnek kevesebbet, mint hogy a halványkék vagy rózsaszín lapokkal feldíszített kosarakkal (a színkód és a nemek párosítása nem egészen egyértelmű) az ismerkedő szinglik a kedvenc áruházukban találhatják meg a nagy Ő-t.

“Szingli vagy? Használd a “szingli” kosarakat, hogy találkozhass a nagy Ő-vel a kedvenc áruházadban.”

Bátorság…!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Most már csak a vállalkozószellemű vásárlókra van szükség, akik hajlandók egy kis bolondozással összekötött párkeresésben részt venni. Ha megvan a szándék, már Valentin napra búcsút inthetnek -ha akarnak- a szerencsések a szingliségnek!

figyu

 

About Author

Szólj hozzá!