Tudja mi kapcsolja ki igazán Németh Szilárdot?

Németh Szilárd, a pökhendi odamondogató,  megmondóember eddig ismeretlen oldaláról mutatkozik be egy feltehetően közpénzből piacra dobott könyv ajánlójaként.

Süt-főz a tőle megszokott hozzáértéssel ….

Hősünk igazi XXI. századi polihisztor! Pont olyan otthonosan mozog a politika, mint a művészetek, a kultúra világában. Kerítésen belül.

A fülszöveg sokat elárul írójáról, például megtudhatjuk belőle, hogy élete meghatározó embere Gundel Károly, akitől idéz is a közszolga:

Hámozd le és dobd el magadtól az önzésnek még a csíráját is. Fordítsd minden erődet és figyelmedet családod javára. Ne keresd az életnek más fűszerét, mint amit munkád és családod nyújt, és ne kívánd, hogy mindig neked legyen igazad. Mint kötőanyag, legalkalmasabb a gyerek. Minél több, annál jobb. Az élet ízét, zamatát ők javítják.

fotó: N.Sz. facebook oldala

Ha nem is fogadta meg minden mondatát, fő, hogy ismeri a kulináris élvezetek nagy magyar ikonjának sorait. Közösségi oldalán tudatta az ex birkózó, hogy

Ma jelenik meg az “Így főznek a birkózók” kiadvány, amelyben neves birkózók és a szövetség munkatársainak, a birkózócsalád tagjainak kedvenc receptjei is olvashatók

fotó: N.Sz. facebook oldala

Sokat nem kellett házalnia a szponzoroknál, a felhozatal adott volt:

fotó: N.Sz. facebook oldala

Vegyék, vigyék és próbálják ki, hátha létezik olyan formája Németh főztjének, amit bevesz a gyomruk!

Németh Szilárd, a szobrászat értő barátja (is) javasolta, Ön kifizette és féléves csúszással, de elkészült….

Németh Szilárd, a magánember – egy pálesz után: “mmmm, de finom!”

Németh Szilárd “közízlést formáló” erejéért kapott díjat – ?????

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük