Tudja valaki, hogy Müller Cecília „oltakozott-e”?

Azt már tudjuk, hogy Orbán Viktor tervezi, hogy beoltatja magát, de nem akar tolakodni, majd, ha rákerül a sor. Közismerten szerény, visszahúzódó tipus Ő, akinek semmi nem fontosabb, mint népe java. A szó szoros és átvitt értelmében is. Arról is szólt a fáma, hogy Gyurcsány, Karácsony és Fekete-Győr is oltatni tevezi magát.

De mi a helyzet Müller Cecíliával?

„Talán csak az én figyelmemet kerülte el a híradásokban, de eddig nem láttam arról szóló tudósításokat, hogy Müller Cecília országos tiszti-főorvosasszony (mint fontos egészségügyi szakember, aki az oltási sorrend első, kiemelt csoportjába tartozik) megkapta volna a koronavírus elleni vakcinát”

– vetette fel a kérdést Ujhelyi István közösségi oldalán.

A Wikipédia adataira hivatkozva 1958-ban született, ami alapján még nem az igazán veszélyeztett korosztály tagja, de mint orvos és tisztifőorvos, mindenképpen az első körben oltandók csapatát erősíti.

„Ennek nyilván több oka is lehet, amiről nem tudunk, azonban a társadalomban meglévő oltásellenesség és bizonytalanság miatt az állami és egészségügyi vezetőknek fokozott felelőssége van abban, hogy milyen példát mutatnak. Éppen ezért rendkívül fontos lenne, hogy – amennyiben ennek nincs a nyilvánosság előtt ismeretlen, kizáró oka – az Operatív Törzs vezetője beoltatná magát és erről tájékoztatná a magyar polgárokat, ezzel is egyszersmind erősítve az átoltás szükségességét.

Önök mit gondolnak?”

Az adatok….

A csütörtöki friss adatok szerint

3 068 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 334 836 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 127 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 10 325 főre emelkedett.

Az oltás nem megy „zökkenőmentesen:

önkormányzatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük