BulvárKiemelt hírek

Tudod mit? Így kereshetsz több pénzt a horoszkópod alapján!

pénz, tarotkártya
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kit ne érezte volna, hogy kevés a pénze, pedig mindent megtesz a munkahelyén, nem szórja őrült dolgokra a fizetését, mégsem jut egyről a háromra. Olvass bele az alábbiakba, hátha ihletet kapsz!

Kos

Utálod, ha egyhelyben kell toporognod, és mindig keresed az újabb és újabb lehetőségeket, hogy megmutathasd a tudásodat. Vállalj állást egy start-up cégnél, ahol csak úgy záporoznak az ötletek, és sosem fogsz ráunni a munkádra. Ha még nagyobbat lépnél, hozz létre te magad egy vállalkozást, ámbár ez most a világjárvány  idején lehet, hogy nem a legjobb ötlet.

Bika

Imádod a szebbnél szebb ruhákat és cipőket, ezért nem csoda, ha neked fontos, hogy minél több plusz juttatást kapj a munkahelyeden. Megvan hozzá az adottságod, hogy bátran kiállj a főnök elé, ha úgy gondolod, még több járna – ezért a csillagok arra buzdítanak, hogy rukkolj elő a rejtegetett ötleteiddel, és irány a vezetőség! Sikered lesz!

Ikrek

A kommunikáció egyértelműen a legnagyobb erősséged, egyúttal a legjobb fegyvered ahhoz, hogy plusz pénzt keress. Alakíts ki minél több jó kapcsolatot a munkahelyeden és az előléptetés jönni fog – természetesen egy nagyobb fizetésemeléssel karöltve.

Rák

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Nagyon érzelmes és empatikus típus vagy, ennek ellenére képes vagy nagyon objektívan látni az eseményeket, amik körülötted történnek. Ezt az elemző szemléletet bármikor bevetheted a munkahelyeden, mert tarolni fogsz vele! Másfelől az is igaz, hogy imádod az otthon melegét és hatékonyabban tudsz a kanapéról dolgozni, vagyis a járvány miatt ránk köszöntött homeoffice téged az előléptetés felé repíthet!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!