A közösségi média csodája, hogy szabadon, gyorsan és szinte következmények nélkül lehet beleszállni a másikba. Vagyis, előfordul, hogy van válasz, amit nem mindig egyezik a várttal. Így járt a szélsőjobbos, -egyesek szerint náci – magyar származású  egykori Trump-tanácsadó is.
[mnky_ads id=”10551″]

Ez gáz!

Gorka Sebestyén úgy érezte, hogy lealázhatja nézete és politikai véleménye okán Alyssa Milano amerikai filmsztárt. Egy pillanatra úgy hitte a magyar politikai élet fideszeseivel is jó kapcsolatot ápoló hazánkfia, hogy Magyarországon van 2018-ban és élvezi a hatalom erős védőhálóját. Kicsit elszámította magát, ugyanis a megszólított lazán lenácizta a magyar származású Gorkát, hőssé válva ezáltal Amerikában a közösségi médiában.
[mnky_ads id=”10552″]
Gorka Sebestyén tavaly nyáron távozott a Fehér Házból, és hagyta ott elnöki tanácsadói posztját. Korábban magyarországi jobboldali kormányok támogatója is volt, a rendszerváltás után Antall József kormányfő alatt a honvédelmi minisztériumban dolgozott, majd Orbán Viktornak is adott tanácsokat, legfrissebben pedig kiderült, hogy éppen körözték Magyarországon, amikor Washingtonban találkozott Szijjártó Péter külügyminiszterrel.

Szélsőséges, jobboldali

megnyilvánulása miatt kritizálták, amikor Trump beiktatásán kitűzte Horthy Miklós kormányzó elitjének egykori jelképét, a Vitézi Rendet. Az amerikai sajtóban ezt úgy értelmezték, hogy miután Horthy kollaborált a nácikkal, így Gorka tulajdonképpen egy náci szimbólumot viselt.

Hétfőn volt a szokásos januári Martin Luther King-nap. Az ünnepnap apropóján támadta Trump politikáját Milano saját Twitter-oldalán, amiért az tökéletes ellentéte a polgárjogi harcos nézeteinek.

Erre válaszolt Gorka azzal, hogy Alyssa Milano

„álmodjon csak tovább”,

de a realitás az, hogy Trump győzött és ő az elnök. És már most többet tett az amerikaiakért – bőrszínre tekintet nélkül –, mint amennyit te valaha fogsz – támadott vissza.

A filmsztár válasza erre röviden ütős volt: kijavította Gorka tweetjének nyelvtani hibáját, „that” helyett „than”-re. Majd hozzátette:

„Tudom, nehéz az angol, amikor a náci az anyanyelved”.

(forrás: HVG)
[mnky_ads id=”10553″]

Szijjártó Washingtonban egy körözött férfival találkozott

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ott még demokrácia és jogállam van. Magyarország már régen nem jogállam és nem demokrácia. Jelenleg a szélsőjobb ül a hatalomban Orbánék vezetésével, de senkit nem zavar. Szégyen!

  2. a sok vilag nyakan élösködö kis kurva majd ha az usa vérét szívó kocsog nacizsido -cionista mojzesista-gazdajuk a sajat pofajat szetvereti a mertektelen rablassal majd akkor vinnyogj kurva .tudod egy sör egy menet.egy ebéd egy éjszaka hulye ribanc ha egyaltalan élve maradtok

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét