Kedves Fideszre gondolkodás nélkül szavazó honpolgártársak! Ezt mivel magyarázzák? Vagy nem kell érvelés, elég, ha Orbán így gondolja helyesnek? Akkor is ilyen megértő, ha Ön is érintett?


A fideszes képviselők foga-fehérje…..

Facebook-oldalán számolt be arról Ungár Péter LMP-s képviselő, hogy a kormánypárti többség nemmel szavazott egy javaslatára szerdán, amely arról szólt: emeljék fel 100 ezer forintra az otthonápolási díj minden formáját.

Azon emberek jelentős része, akik otthonápolást vállalnak, továbbra is 38 és 58 ezer forintot fognak kapni. Ez a pénz semmire nem elég

“A gondoskodásra szorult ellátására sem, de arra sem, hogy pótolja azt a bevétel kiesést, amit az otthonápoló egyéb munkával meg tudna keresni. Van több tízezer magyar ember, aki elvégez egy munkát 0-24 órában, nem mehet szabadságra, nem váltják fel néha, teljes életét a gondozásra fordítja. Ezeket az emberek hétköznapi hősök, akik teljesítményét el kell ismerni és meg kell köszönni.

A Fidesz ezzel szemben elárulta őket. Folytatni fogjuk a társadalmi nyomásgyakorlást, amíg minden otthonápolást végző magyar embert meg nem fog becsülni az állam.”

Rétvári jól megaszondta…..

Rétvári Bence, az Emmi államtitkára az MTI szerint azt felelte, hogy

a szociális szférában 2014-ben ágazati bérpótlékot, 2015-ben ágazati, 2016-ban pedig összevont bérkiegészítést vezettek be. Az elmúlt 5-6 esztendőben az ágazatban 60 százalék körül emelkedtek a keresetek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét