Tudta? Ha nincs két gyermeke, Ön okozza Magyarország pusztulását!

Egyet a mamának, egyet a papának, egyet pedig a magyar hazának – tartja a régi magyar mondás. Persze lehetne folytatni a sort további gyermekekkel, de ez szépen kifejezi azt, amit mi, magyarok a családról, gyermekről, hazáról hagyományosan gondolunk – írja Budaházy Edda  a hírhedt Budaházy György testvére a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom honlapján. Halld Magyarország!

Aki nem szül egyszerre…..

A honlap tanulsága szerint

“A magyarság rohamosan fogy. Az ateista, feminista, liberális, individualista eszmék széles körű elfogadásának, a nők munkába állításának, önmegvalósításának, az anyaság leértékelésének a következménye a népességfogyás.”

Aki nem szül eleget, az hazaáruló!

De a tömörülésnek ez sem lenne elég, azt is megszabnák, hogy ki szülhet a magyar honban:

“Ha nem változtatunk ezen a rossz tendencián, évtizedeken belül kisebbségbe kerülhetünk a saját hazánkban, életterünket átveszik az idegen fajtájú és kultúrájú népek sokaságai.”

Természetesen a menekültekkel kapcsolatban sem hallgatnak:

“a migrációt Európa népei akkor fogják tudni megállítani, amikor a hagymázas általános “emberi jogok” helyett ki mernek állni végre önmagukért, az európai öshonos fehér emberi rasszért.”

Haladva a korral

– és számítva arra, hogy az érdeklődők készsége az értő olvasással kapcsolatban nem jár csúcsra, videoklipet is forgattak, ahol szájba rágva, lassan mondva is elismétli Edda asszony a tudnivalókat:

Aki a fentiek után magához tért, ahhoz már csak két kérdés:

  • ez lenne az Orbán-féle demográfiai harc almanachja?
  • sajnáljuk még, hogy nem jött létre a teljes ellenzéki összefogás?

A Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom partnerszervezetei: Turul televízió, Kassai Lovasíjászat, Betyársereg, Hatvannégy Vármegye, Citizen.go, nepesedes.hu.

Mit jelent számomra “magyarnak” lenni?

Mintha csak válaszolna fentiekre, pedig jó hét évvel korábban született Benyóblogján a szöveg:

Én lélekben magyarnak vallom magam. Igaz, ez nem nyilvánul meg abban, hogy árpádsávos kendővel, vagy akár kokárdával járjak egész évben. Nem érzem szükségét annak, hogy folyamatosan, minden lehetséges fórumon hangsúlyozzam: én magyar vagyok. Úgy vélem, hogy sokkal fontosabb a külsőségeknél az, hogy magyarnak vallom magam, ismerem népem múltját, nyelvét, (helyes)írását, ápolom a nagyjaink emlékét – magamban.

Hárman az ágyban – A Magyar Beteg megállapodást akar a magyar nőkkel

Két újabb nemzeti konzultációt is belengetett a Fidesz

Kövér László: Orbánnak az eddigieknél is dominánsabb szerepe lesz

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük