Tudta? Ha van nyelvvizsgája, akkor lepipálta az országgyűlési képviselők 62%-át! - Városi Kurír

Sorting by

×

Tudta? Ha van nyelvvizsgája, akkor lepipálta az országgyűlési képviselők 62%-át!

Mi a véleménye arról, hogy a megválasztott képviselője úgy tájékozódik a világ dolgaiban, a hazánkat közelebbről, vagy távolabbról érintő történésekről, hogy nem ismer egyetlen idegennyelvet sem? Kizárólag a kezébe nyomott, a regnáló által lefordíttatott papirosból tudja, hogy merre, hány méter!

Hirdetés

Hungarikum!

A jelenlegi parlamenti képviselők 62 százalékának nincs középfokú nyelvvizsgája. A te gyereked jövőre már csak akkor jelentkezhet egyetemre, ha neki van. Miközben az ehhez szükséges nyelvtanulás feltételei nem biztosítottak minden gyerek számára.

A fenti poszt a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány közösségi oldalán olvasható:

Ők szavazták meg, hogy felvételizni csak nyelvvizsgapapír birtokában lehet…..

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közölte, 2020-tól a felsőoktatásba felvétel alapfeltétele lesz a

legalább B2 szintű, általános nyelvi, komplex nyelvvizsga, vagy azzal egyenértékű okirat, illetve a legalább egy emelt szintű érettségi vizsga vagy felsőfokú végzettséget tanúsító oklevél.

MSZP: fel kell függeszteni a 2020-tól kötelező nyelvvizsgát!

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

 • 2019.04.10 - 16:29
  Közvetlen hivatkozás

  … ezt is közreadja a lakájmédia? – Kérlek, terjeszd a szólásszabadság nevében. -. újból letiltottak…. Köszönöm!?
  Nem tudom hányan veszik be ezt az egetrengető hazugságot és hülyeséget! … https://youtu.be/iYlD9zeBm9s …. mégis itt ki a hibás Kedves FideSS Szavazók? – hát az aszály, a viszály meg a muszáj! ….vagy így Húsvét táján, ha még mindig nem érted, egyszerűen fogd a Nyuszira…( .. idén eddig napi 100 millió ft ment el az ostoba kormányplakátokra az ÁSZ meg nem ellenőriz! Az “kommunikációs zseni páva” pedig aláírta a saját maga által kitalált akciótervét) … Orbán jattolt: aláírt, úgyhogy utcai betűvetésre Magyar! … megbénul a közigazgatás – tömeges felmondási hullám a ”közrabszolgaság” miatt! – Adja hírül a Pesti Bulvár…., de ez is fájhat a kormánypártoknak: erős inflációs nyomás alatt áll a gazdaság. – magyarhang.org. ….a keresztény Európát éppen a debil Orbántól kell megvédeni! – Magyarország ma: Ha egy tisztességes embert vérig akarsz sérteni, mondd neki, hogy fideszes! ….https://youtu.be/hMp_cMQMfuE ?

  Válasz
 • 2019.04.10 - 16:33
  Közvetlen hivatkozás

  Nem tudom hányan veszik be ezt az egetrengető hazugságot és hülyeséget! … https://youtu.be/iYlD9zeBm9s ….idén eddig napi 100 millió ft ment el az ostoba kormányplakátokra az ÁSZ meg nem ellenőriz! … megbénul a közigazgatás – tömeges felmondási hullám a ”közrabszolgaság” miatt! … Magyarország ma: Ha egy tisztességes embert vérig akarsz sérteni, mondd neki, hogy fideszes! ?

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.