Tudta, hogy ha tüntet, akkor “csavargó, lumpen elem, csőcselék?

Hétfőn újra összeült a Sajtóklub, ahol a polemizálás a “párezres” tüntetésről, a “külföldről pénzzel kitömött lumpen csőcselék” hangoskodásáról, az ellenzék alkalmatlanságáról szólt megfűszerezve egy pötty Gyurcsányozással, Sorosozással. Akik ebben a pénteken felvett műsorban részt vettek: Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztője, Szentesi Zöldi László, a Magyar Demokrata munkatársa, Stefka István a Pestisrácok.hu lapigazgatója és Huth Gergely kérdező, a regnáló friss csodagyereke.

Csavargó, lumpen elem, csőcselék

Nem tudni, Stefka milyen filmet nézett, de komoly arccal kifejtette, hogy

Mindig lesznek olyan csavargók, olyan lumpen elemek, (…) a csőcselék, akik jó pénzért, vagy kis pénzért hajlandóak nekimenni a rendőröknek, a hatóságoknak, hajlandóak rendet bontani, káoszt csinálni. Ők erre építenek, az anarchiára.

Szentesi Zöldi kapott az alkalmon és hozzátette

… azt egyikünk sem hiheti, hogy ez Fekete-Győr, vagy Kunhalmi magánbiznisze. Itt van egy megrendelő, ugyan úgy, ahogy 100 évvel ezelőtt (…) Lenin és a bolsevikok (…) akikről ma már tudjuk, hogy német ügynökök voltak (…). Ilyen típusú hatalomátvétel körvonalazódik most is, a nemzeti magyar kormány 2019-ben (…) szemet szúrt és akadályozza azt a globális háttérerőt, amelynek Magyarországgal más szándékai vannak.

Bencsiknek sem kellett több!

Magyarország az a küszöb, amin hasra készül esni a liberális világ. Ez persze nagyon csíp szemeket. Orbán Viktor világpolitikai szereplővé vált, ezt senki most már el nem vitatja, és nagyon komoly érdekek vannak arra, hogy bukjon meg. Ne mutasson példát, mert még rákapnak mások, hogy  gyerekek, ki szabad mondani igazságokat és nem szakad le az ég.

Fekete-Győr a soros kicsinálandó

Huth rákapcsolt:

Az Origo postaládájába egy pikáns dokumentumot fújt be a szél. Egy felkészítőn, ami december 30-án történt, ahol a januári tüntetés majdani résztvevői vettek részt, (…) a Soros-féle szervezetek nagy számban itt voltak… (itt felsorolásuk következett – szerk.) Mellettük a DK, LMP, Jobbik, PM, MSZP. Egyértelművé válik, hogy a Soros-hálózat és a magyar ellenzék teljes mértékben összefonódott….

Stefka – az “átkos” pártállam lelkes kiszolgálója

– megpróbálta Donáth Anna személyén keresztül behúzni a “kommunista nagypapáját” és a lelkész papát, de érezte, hogy ez ide kevés lesz, úgyhogy belehúzott:

… amíg Magyarországon nem éheznek az emberek, amíg minimálisra csökkent a munkanélküliség, amikor a minimálbér fölment csaknem 200.000 forintra, addig nincs gond. A káoszteremtők, az anarchiát megrendelők végrehajtói csak akkor találnak támogatókat, ha meggyengülünk.

….adjátok vissza Kovács Lászlót és Horn Gyulát, Lendvai Ildikót!

Annyira lesújtó Szentesi Zöldi véleménye a mai ellenzéki politikusokról, hogy elhagyta a száját:

….adjátok vissza Kovács Lászlót, Horn Gyulát, (…) Lendvai Ildikót! Jöjjenek vissza, tegyenek itt rendet. Ők legalább régi kommunisták.

Az adás itt nézhető végig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük