Tűpontos 21. heti tuti-horoszkóp! - Vedd-vidd-olvasd! Erre számíthatsz..... - Városi Kurír

Sorting by

×

Tűpontos 21. heti tuti-horoszkóp! – Vedd-vidd-olvasd! Erre számíthatsz…..

Ez a mostani igazán különleges hét lesz. Kezdve a Rák újholddal, amely ritka módon már a második az évben. Aztán szerdán a Nap belép az Oroszlán jelébe, örömet, boldogságot hozva mindenkinek. A heti horoszkópból most is megtudod a legfontosabb részleteket. Érdemes előre felkészülni a legérezhetőbb változásokra.

Hirdetés

RÁK

Ennél nagyobb születésnapi ajándékot nem is adhatnának a bolygók: hétfőn este másodszor is újhold lesz a Rák jelében. Ez neked másodszor is új lehetőségek egész palettáját jelenti. Kérdés, hogy miben akarsz újítani. Ha június 21-i újhold esélyét elmulasztottad, akkor ezt a mostanit mindenképpen ragadd meg! Közben négy bolygószembenállás szerint a környezeted nem elég támogató. A hét második felében törekedj racionális szemléletre! Hétvégén jó lenne, ha jutna időd a családodra, a szüleidre…

OROSZLÁN

Hétfőn és kedden még egy utolsó próbatételt ki kell bírnod utána viszont jön a felmentősereg: szerdán a Nap belép az Oroszlánba. Ez neked háromszorosan is szuper hír. Egyrészt véget ér az egy helyben toporgás, másrészt ragyogó kilátások elé nézel, harmadrészt közeleg a születésnapod. A hét második felében jó híreket kapsz anyagi vonatkozásban. A bolygók szerint a vártnál kedvezőbben alakulnak a pénzügyeid. Hétvégén a Mérleg Hold azt javasolja, hogy menj társasága! Minden jel szerint remek szórakozás vár rád.

SZŰZ

A hét első felében még túlélésre játszol. Nem érzel sem motivációt, sem kedvet, hogy odatedd magad. Pedig nem ártana minőségi munkát produkálnod, a bolygók szerint ugyanis valaki figyeli a teljesítményedet, ami csak később derül ki. Szerencsére időben kapcsolsz. Csütörtöktől három nap alatt négy szuper fényszög előnyös megvilágításba helyez téged, de ettől még nem szabad elbíznod magadat. Július utolsó hétvégéje az egyensúly megtalálása, megteremtése és megtartása jegyében zajlik. Ügyelj a helyes mértékre!

KOS

Nincsen uborkaszezon az égen: a bolygók rendkívül mozgalmas hetet ígérnek. A hétfői második Rák újhold második esélyt ad neked, ha készen állsz az újításra családi és/vagy ingatlan ügyekben. Persze nem lesz könnyű dolgod, mert két nap alatt négy bolygószembenállás teszteli az elszántságodat. Szerdán az Oroszlánba lépő Nap kifejezetten jó hatással lesz a közérzetedre és a hangulatodra. A hét második felében a földdominancia kedvez a józan tervek készítésének. Július utolsó hétvégéje a szerelemről szól…

<<< Még több horoszkóp! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.