Bulvár

Tűpontos személyiségteszt! Fontos üzenetet tartogat számodra a sors!

Tűpontos személyiségteszt! Fontos üzenetet tartogat számodra a sors!
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ha elbizonytalanodtál, mert mostanság nem úgy reagálsz egy-egy történésre, nem úgy vágsz bele a problémák megoldásába, mint ahogy elvárod magadtól, érdemes egy lépést hátra lépned és kívülről ránézni, mi lehet a bibi. Az képen hat különböző jel található, mindegyik mást szimbolizál, és más üzenetet hordoz. Nézd meg őket alaposan, válaszd ki azt, amelyik a leginkább hat rád, és olvasd el, mit jelent döntésed!

Első jel

Ha ezt választottad, minden bizonnyal legfőbb vágyad az, hogy találj valakit magad mellé, akire számíthatsz, támaszkodhatsz a nehezebb időkben. Kicsit egyedül érzed magad, falakat húztál magad köré, semmibe nem vonzódsz be igazán. Eljött az ideje, hogy magadba nézz, és újra megtaláld önmagad. Ha továbbra is távolságot tartasz mindentől és mindenkitől, nagyon el fogsz szigetelődni. Azonban ha ismét megtalálod a benned lévő tüzet, a motivációt, és a játékosságot, akkor vissza fog térni a bátorságod és a küzdőszellemed is. Ismerkedj önmagaddal tűzz ki célokat, és próbáld meg elengedni a múlt fájdalmait. Az önismeretre fordított időd és energiád kamatostól megtérül majd, később hálás leszel érte önmagadnak.

… ez sem árthat! Itt a mára esedékes horoszkópod, ha Kos, vagy Bika jegyben születtél! A többi jegy szülötte böngésszen tovább a jelek alatt, mindenki megtalálja, amit keres!

Kos

A Kos ma könnyen úgy érezheti, hogy gondolatai meglehetősen elrugaszkodtak a valóságtól. Ebben bizony van is valami, hiszen az életben sokszor nem egészen úgy működnek a dolgok, ahogy az ildomos lenne, s bárki, bármennyire is jól megtervezett valamit, az nem mindig kivitelezhető, főként a külső, előre nem látható behatások miatt. Szerencsére ön egy elképesztően rugalmas és intuitív elme és, ha sikerül kicsit realizálnia a dolgait ma, akkor estére már elégedetten dőlhet hátra, hiszen minden sikerül, amit tervezett.

Bika

A Bika ma akkor lesz képes a leginkább helytállni, ha a saját tempójában halad és nem próbálja meg mások vesszőfutás politikáját követni. Eme nap folyamán az eredményességhez nemegyszer a spontaneitását lesz kénytelen segítségül hívni, letérve a jól megszokott útról, ami, bár kissé feszélyezheti, ám mégis nagyon kifizetődő taktikának ígérkezik. Nyugodtan menjen csak a saját feje után, s ne hagyja, hogy elbizonytalanítsa az, ha mások nem követik példáját. Az idő majd előbb-utóbb úgyis önt igazolja!

Második jel

Ez a jel azt üzeni, hogy fókuszálnod és döntened kell. Válaszút elé érkeztél az életedben, és ez nehezedre esik, ami természetes, hiszen minden döntésben van némi kockázat. Erősnek kell lenned, hogy el tudd határozni magad, de jelen pillanatban még Te sem tudod, mi lenne a jobb döntés. Próbálj meg kicsit eltávolodni a nagy kérdéstől, és figyeld az apróbb részleteket. Ne félj a megérzéseidtől sem, érdemes hallgatnod a belső hangodra. Egy ilyen horderejű elhatározásnál csak Te határozhatsz helyesen, ez most nem az a helyzet, amikor érdemes hallgatnod a környezeted tanácsaira, már csak azért sem, mert nem biztos, hogy mindenki neked akar jót közülük. Kövesd a saját elképzeléseid, ha így teszel, jó döntést fogsz hozni.

… ez sem árthat! Itt a mára esedékes horoszkópod, ha Iker, vagy Rák jegyben születtél! A többi jegy szülötte böngésszen tovább a jelek alatt, mindenki megtalálja, amit keres!

Iker

A mai napon, egy félreértésnek köszönhetően, átmeneti mosolyszünet, esetleg távolságtartás következhet be a páros Ikrek és kedvese között. A szerelmi kavarodás könnyen lehet, hogy a jelenleg pár nélküli Ikreket sem kíméli, akik szintén félreérthető szituációkba keveredhetnek ma, ha nem vigyáznak. Mindkét esetben a legjobb tanács: nem szabad annyiban hagyni a dolgot, hanem inkább sürgősen tisztázni kell a helyzetet, különben mélyülhet a szakadék…

Rák

A mai nap folyamán valaki, akár tudtán kívül is, igencsak beletaposhat a lelkébe, ami első pillanatban nagyon elszomoríthatja. Ne hagyja azonban, hogy tartósan eluralkodjon önön ez az érzés! Ne feledje, mindig van a dolgoknak a felszín alatt egy mélyebb értelme is, s nagy ostobaság lenne, ha ezt nem ismerné fel eme adott szituációban. Ha sikerül felfednie e karmaikus jellegét a történteknek, akkor már mindjárt másként is fogja értelmezni és látni a dolgot, s rájön, hogy igazából nem is önt, s az ön számára fontos dolgokat kívánták célba venni az elhangzottakkal.

Harmadik jel

Ha ezt a jelet választottad, az azt jelenti, hogy jobban kellene figyelned magadra. Ne nyomd el a vágyaid és az igényeid, mert ez hosszútávon megmérgez. A mindennapokban nem érzed jól magad, és lehet egy olyan párkapcsolat miatt, amiben szenvedsz, vagy egy olyan munkahelyi környezet miatt is, amiben nem tudsz kibontakozni. Nem igazán mersz elengedni dolgokat és kapcsolatokat, úgy vagy vele, még egy rossz társas kapcsolat is jobb, mint ha egyedül lennél. Pedig pont az segíthetne most rajtad, amitől félsz: egy kis magány. Lenne időd magadra, a lelked ápolgatására, új tervek szövögetésére. Ha pedig ez megtörténik, készen fogsz állni arra, hogy megtaláld azokat az embereket, akik méltók a szeretetedre és a figyelmedre.

… ez sem árthat! Itt a mára esedékes horoszkópod, ha Oroszlán, vagy Szűz jegyben születtél! A többi jegy szülötte böngésszen tovább a jelek alatt, mindenki megtalálja, amit keres!

Oroszlán

Ugorjon fel a gyorsvonatra, hogy megtapasztalja, az milyen messzire is képes elvinni a mai nap folyamán, kedves Oroszlán. Ma ugyanis az univerzum irányából, hála az égnek, kiváló hátszélnek örvend, így, még maga is meglepődhet, hogy milyen kevés energia-befektetéssel, milyen magasságokba is juthat. Ezen az úton ráadásul még a társaság, azaz szövetségesei, segítői, üzletfelei is kellemesnek ígérkezik, így ma igazán nem lehet oka panaszra, élvezze hát az életet és a kivételesen könnyedén elért sikert!

Szűz

Ma a legfontosabb a rugalmasság! A problémákat érdemesebb fesztelenül, higgadt fejjel megközelítenie, mint makacsul ragaszkodva bizonyos elméleteihez. A legjobb konfliktuskezelési módszer amúgy is a szüntelenül változó dolgokra adott spontán reakció, ami persze, nem egyenlő a meggondolatlansággal, csupán a kompromisszumra való törekvéssel, bizonyos, talán a megszokottaknál néha tágabb határok között. Cselekedjen ma ennek megfelelően, s nem fogja a későbbiekben megbánni döntéseit!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Olvasnál még több horoszkópot? Kattints! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Comments (1)

  1. Halász Mária

    A 3 szimbólumot választottam és a meghatározásban minden leírás rám jellemző volt. Köszönöm.

Szólj hozzá!